Stiri Cupa României Feminin

Eniko Laza: „Ne jucăm șansa și sperăm să facem un meci cât mai bun”

Alin Mihai Dobre

Alin Mihai Dobre
29.11.2014

La jumătatea sezonului, sătmărencele se află pe poziția a 9-a a clsamentului acumulând 18 puncte în 13 meciuri disputate. De cealaltă parte, Universitatea Alba Iulia ocupă poziția a 3-a podiumului, având doar 2 înfrângeri în același număr de partide.

În optimile Cupei, Alba-Iulia a trecut de mureșencele de  la Nova Vita cu scorul general de 201-120 (97-56 în primul meci, 64-104 în cel de-al 2-lea), în timp ce Satu Mare a devansat Rapid București după 2 victorii destul de clare (61-84 în capitală și 80-68 în partida de acasă).

Eniko Laza, jucătoarea celor de la Satu Mare, este încrezătoare chiar dacă echipa din Alba Iulia pornește cu prima șansă în această confruntare.

 

Meciul de sâmbătă are ca principală favorită echipa din Alba Iulia, însă noi ne jucăm șansa și sperăm să facem un meci cât mai bun pentru a încânta publicul prezent la sală. Pe această cale doresc să mulțumesc tuturor suporterilor care meci de meci sunt alături de noi”, a declarat ea pentru site-ul totalbaschet.ro .

În acest sezon al LNBF, Eniko Laza are în medie 9.8 puncte marcate, 2.9 recuperări și 3 pase decisive în peste 28 de minute jucate.

Partida CS Municipal Satu Mare-CS Univeritatea Alba-Iulia este programată sâmbătă, 29 noiembrie în sala LPS Satu Mare începând cu ora 13:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii