Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Eric Williams este noua achiziție a Stelei CSM EximBank

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
18.08.2015

Steaua CSM EximBank a mai realizat un transfer prin achiziția jucătorului american Eric Williams. Sportivul sosește în România după ce a petrecut sezonul 2014/2015 în Italia la Pallacanestro Cantu.

Eric Williams are 31 de ani, măsoară 2.06 metri și este un jucător de poziția 5. Pivotul american s-a născut în Germania dar posedă cetățenie bulgară. El este descris ca un jucător cu calități atletice de excepție sub panou.

În sezonul trecut petrecut la Pallacanestro Cantu, Williams a bifat 35 de partide în Lega A cu medii de 7.8 puncte, 4.6 recuperări și 0.8 capace. Pivotul a avut 18 apariții și în EuroCup, unde a adunat 6.8 puncte și 4.3 recuperări pe meci.

Pe lângă Eric Williams, Steaua CSM EximBank mai are în lot alți doi jucători clasici de poziția 5. Chris Cooper și Ionuț Drăgușin completează trio-ul de sub panou al formației militare.

Steaua CSM EximBank își dorește aducerea și a unui fundaș înainte de a-și definitiva lotul pentru sezonul 2015/2016. Formația roș albastră va reprezenta România în EuroCup.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!