Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ernests Kalve a semnat cu Phoenix Galați

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
09.12.2017

După șapte etape trecute din Liga Națională, Phoenix Galați a depășit toate problemele financiare cu care s-a confruntat în ultima perioadă și cochetează cu podiumul clasamentului.

Conducerea clubului a decis să completeze lotul și a parafat în cursul zilei de vineri transferul letonianului Ernests Kalve, 30 de ani, 201 cm, care evoluează pe postul de extremă.

Jucătorul din Letonia va fi la cea de-a doua experiență în prima ligă din România, după ce în sezonul 2016-2017 a jucat pentru BC Mureș Târgu Mureș, unde în cele 28 de jocuri a avut ca medii statistice: 10,8 puncte și 5,1 recuperări. Ultima achiziție a mai jucat pentru echipe din: Letonia, Suedia, Turcia, Ungaria sau Italia.

„Un jucător pe care l-am apreciat pentru atitudine și deciziile pe care le alegea în joc. Sunt convins că profilul lui se potrivește cu filozofia noastră de joc și ne va ajuta să devenim o echipă mai bună și constantă în evoluții. Mă bucur că am reușit acest transfer și cu siguranță va fi unul din jucătorii importantanți din lotul nostru”, a declarat antrenorul gălățean Florin Nini. Kalve va debuta la Phoenix chiar în partida din această seară de la București cu Dinamo.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!