Stiri Acvile

Estonia a învins Olanda într-un meci amical

Ionuț Greere

Ionuț Greere
24.08.2015

Echipa națională de baschet a Estoniei a câștigat turneul amical disputat pe teren propriu, la Tallinn, și la care au mai participat Olanda, Islanda și Filipine.

Balticii și-au securizat câștigarea trofeului după ce au învins Olanda, scor 60-58, într-un meci ce s-a disputat sâmbătă.

Olandezii au început mai bine jocul, au avut un parțial de 11-2, iar finalul primelor 10 minute aveau un avantaj de 3 puncte, 23-20. În partea a doua a primei reprize Olanda s-a menținut la conduerea partidei, 33-25. Riner Hallik, jucător care a evoluat și la trei echipe din Liga Națională a marcat de două ori de la distanță și a micșorat din avantaj la pauza mare: 35-32.

După odihnă gazdele și-au găsit apetitul ofensiv și înainte de ultimele 10 minute ale partidei se aflau în avantaj cu scorul de 56-49. Ultimul sfert a fost neproductiv pentru echipa gazdă, dar olandezii nu au putut profita și victoria a rămas în curtea gazdelor.

Siim-Sander Vene a marcat pentru estoniei 13 puncte, în vreme ce Reinar Hallik (ex-Cluj, Craiova, Oradea) și Stenn Stokk (ex-Craiova) au terminat partida cu câte 9 puncte fiecare.

Estonia face parte din grupa D de la EuroBasket 2015, alături de Lituania, Belgia, Cehia,, Ucraiona și gazdele de la Letonia. Primele 4 se vor califica mai departe.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii