Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Etapa 1 - MVP: David Steffel

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
08.10.2012

David Steffel, pivotul echipei Energia Rovinari, este cel mai bun jucător (MVP) al etapei inaugurale în Liga Națională de baschet masculin - ediția 2012/13, în opinia TotalBaschet. Baschetbalistul ceh a ajutat formația gorjeană să învingă pe CSU Sibiu cu scorul de 66-56.

În 37 minute și 56 secunde de joc, Steffel a avut 10/20 la aruncări pentru un total de 20 puncte, El a obținut 13 recuperări (șapte dintre ele fiind ofensive), o pasă decisivă, o intercepție și un capac, cu trei posesii pierdute pentru un coeficient de 23 la eficiență.

Steffel a fost principalul marcator, cel mai eficient jucător și omul cu cele mai multe recuperări obținute în cadrul partidei cu CSU Sibiu, una dintre cele mai importante ale etapei inaugurale.

David Steffel s-a născut pe 7 aprilie 1985 la Slany. El măsoară 2.10 metri și joacă pe postul de pivot. De-a lungul carierei a mai jucat la Pardubice și Novy Jicin (Cehia), Montegranaro, Pesaro și Barcellona (Italia).

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    Bravo David !
    A facut un meci mare, merita din plin !

    cu 11 ani în urmă (08.10.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!