Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Eugen Ilie: „Problema noastră e să ne salvăm de la retrogradare. Acum creștem”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
05.11.2017

Echipa bucureșteană a jucat la meciul cu Timba fără cel mai bun marcator al său în primele 4 etape, Ionuț Zaharie. Alb-roșii au fost învinși de gazde cu 87-71, dar antrenorul Eugen Ilie crede că echipa sa este pe drumul cel bun pentru a îndeplini obiectivul, salvarea de la retrogradare.

Nu este problema că sunt înfrângeri sau nu. Problema noastră e să ne salvăm de la retrogradare. Asta se întâmplă la sfârșitul campionatului, nu acum. Noi acum creștem. Este prima etapă după primele patru în care am jucat cu cele mai bune echipe din campionat. S-a văzut că am vrut. Suntem pe drumul bun, zic eu, și cu siguranță vom ajunge la salvarea de la retrogradare.

Antrenorul lui Dinamo a amintit că are mulți jucători tineri în lot și a vorbit despre lipsa lui Zaharie la acest meci. 

Este diferență. Sunt 8 copii sub 21 de ani care încearcă să facă ceva în Divizia A. Ei își doresc, e normal să greșească. Lucrăm și vom ajunge unde vrem. N-a fost ceva anume care a făcut difereța. Este decizia antrenorului, pur și simplu Zaharie nu a fost pregătit pentru meciul de azi.

Timba a fost la conducerea partidei în prima parte a meciului, dar Dinamo a reușit câteva trițe la rând și s-a apropiat la trei puncte în a doua parte a sfertului trei.

Cu siguranță că aveam speranțe, de aia intrăm pe teren, să murim pentru fiecare minge. Vedem la sfârșit ce se întâmplă după care plecăm mai departe.

La gazde s-au produs schimbări importante înaintea partidei din coada clasamentului.

Întotdeauna schimbările produc niște șocuri care pot să fie pozitive sau negative. La ei a fost pozitiv și să vedem ce se întâmplă mai departe. Era normal să fie o schimbare în atitudine, cred că de aia s-au făcut schimbările. 

1 comentariu la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    re
    Tot nu inteleg cum se vor salva de la retrogradare. Sa bata pe cineva doar blat ca altfel e imposibil, e prea mare diferenta.

    cu 6 ani în urmă (06.11.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!