Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Eugen Ilie: „Sunt foarte mulțumit de echipă că a reușit să se adune după înfrângerea de acum două zile”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
27.10.2018

CSO Voluntari a ajuns la trei victorii consecutive în Liga Națională de Baschet Masculin, grupa valorică B. Echipa din Ilfov s-a impus terenul lui CSM Mediaș cu scorul de 80-73, la două zile după ce a fost eliminată din Cupa României de echipa de pe Târnava Mare. Eugen Ilie, antrenorul principal al lui CSO Voluntari, a vorbit pentru site-ul nostru despre cele două jocuri desfășurate la Mediaș:

Sunt foarte mulțumit de echipă, că a reușit să se adune după înfrângerea de acum două zile și să joace 40 minute de la intensitate maximă. Eliminarea din cupă a fost dureroasă din punctul meu de vedere dar nu a fost pierdută aici. Am căzut în ultimele 5 minute din sfertul patru și s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Calificare am pierdut-o la Voluntari, unde noi trebuia să batem la 25 de puncte, nu la 15. Acolo, în ultimele trei minute ne-am relaxat total. Asta înseamnă o dublă manșă. Sper să înțelegem ceva din situația aceea. Mergem mai departe în campionat, unde victoria de astăzi înseamnă foarte mult”

Întrebat despre ceea ce își propune echipa în perioada următoare după startul bun de campionat:

„Ne propunem să arătăm că suntem cea mai puternică echipă dar suntem undeva la 40% din potențial ca echipă, nu ca individualități. Trebuie să lucrăm foarte mult. Să încercăm să ne legăm între noi și eu zic că suntem pe drumul cel bun. Din punctul meu de vedere trebuie să ne focusăm deja pe faza a doua a campionatului, pentru că primele trei merg iar noi suntem deja acolo.”

În final, Eugen Ilie a vorbit despre diferența dintre echipele din grupa valorică A și cele din grupa valorică B:


„Este un plus pentru ei deoarece joacă toate meciurile cu echipe puternice și pot să se lege mult mai ușor. Noi am jucat deja în presezon cu Sibiul, cu Pitești și cu Dinamo. Știm ce ne așteaptă și știm că trebuie să muncim mult. Va fi un campionat frumos în lupta pentru playoff.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!