Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Eugenio Rodrigues: „Am avut șansa să mergem în prelungiri dar am ratat ultima aruncare liberă”

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
09.10.2017

Eugenio Rodrigues

Phoenix Galați a pierdut cu 61-62 confruntarea de la Brașov cu Olimpia. Gazdele au condus din primul minut până la jumătatea ultimului sfert, având un avans de 10 lungimi la ultima pauză. Gălățencele au revenit și au preluat o dată conducerea cu un punct, dar nu au profitat de șansa de la final când King a transformat una din cele două libere. 

„Un meci în care [Olimpia] Brașov era mare favorită. Au o echipă pentru obiective diferite și, desigur, jucând acasă aveau totul pentru a câștiga. Dar ne-am pregătit bine lecțiile și cu determinarea obișnuită din jocul nostru, am reușit să luptăm pentru scor. Acesta a fost scopul nostru, să fim în meci până la final și să vedem ce se poate întâmpla. Aproape că am reușit. Am avut șansa să mergem în prelungiri dar am ratat ultima aruncare liberă”, a declarat antrenorul lui Phoenix, Eugenio Rodrigues.

Gălățencele au recuperat ofensiv dar nu au reușit să înscrie coșul victoriei.

„Am obținut recuperarea și am avut două șuturi, dar am ratat. Nu suntem mulțumuți că am pierdut, desigur, dar aceasta a fost imaginea pe care am vrut să o oferim: luptătoare ca și echipele de la Phoenix Galați. Avem o echipă foarte tânără, cu media de 21 de ani, așa că ne vom concentra să ne îmbunătățim pas cu pas și vom vedea la final unde suntem”, a adăugat tehnicianul portughez.

Pentru Phoenix urmează o partidă pe propriul teren cu campioana ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe.

Foto: Viorel King

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!