Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Eugenio Rodrigues: „Recuperările au făcut diferența și am obținut o victorie importantă la o contracandidată pentru play-off”

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
30.11.2015

Echipa gălățeană condusă de Eugenio Rodrigues și Andreea Șoptică a obținut sâmbătă la amiază o victorie foarte importantă pe terenul celor de la BCM Danzio Timișoara și a făcut un pas mare spre play-off. „O victorie foarte importantă pentru că am jucat la o contacandidată pentru play-off. Eram trei echipe despărțite de o victorie. Va fi o luptă foarte grea și intensă pentru ultimele locuri din play-off.

„Am avut per total cu 12 recuperări mai mult ca Timișoara, dintre care 21 ofensive. Într-un meci strâns acest aspect poate să fie decisiv și, după părerea mea, astăzi (n.r. sâmbătă) au făcut diferența. Nu doar de la jucătoarele mari, ci și de la jucătoarele de perimetru care au contribuit mult la recuperări. Adversarele au fost mai bune la aruncările de pe perimetru, la final noi am fost mai buni în sfertul trei. A fost strâns la șuturi. Nici una din echipe nu a jucat foarte solid în apărare, scorul spune ceva despre asta. Recuperările au fost cheia în meciul de azi. Avem nevoie să avem mai multe jucătoare din lotul nostru care să ne ajute, pentru că acum jucăm cu 7 jucătoare și e greu să duci așa sezonul întreg. Avem câteva mici accidentări. Suntem o echipă care luptă pentru ultimele poziții din play-off. Am urcat în clasament, e o motivație bună pentru fete și ne dorim să terminăm sezonul regulat undeva pe 5-6”, a declarat antrenorul Eugenio Rodrigues.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!