Stiri

EuroBasket 2015 - Estonia este în finală

Adrian Micinic

Adrian Micinic
25.08.2013

 

Craiova mai așteaptă o săptămână după cei doi jucători estonieni. Reinar Hallik și Sten Sokk s-au calificat în finala primei părți a campaniei de calificare la EuroBasket 2015 după victoriă repurtată în manșa a doua a dublei cu Belarus. Rezultatul final al partidei de duminică (25.08) a fost de 79-61.

După un start echilibrat de joc, în cadrul căruia s-a mers cap la cap, primul act fiind adjudecat de către Estonia cu 19-17, au urmat două secvențe ale căror rezultat a fost tras la indigo. Balticii au câștigat atât sfertul 2, cât și sfertul 3 cu 18-14, iar în secvența decisivă au fost iarăși mai buni pentru a răsturna handicapul de șase puncte consemnat în urma partidei tur, desfășurată joi (22.08), în Belarus.

Kristjan Kangur, campion al Italiei cu Siena, a avut 18 puncte și 9 recuperări pentru învingători. Sten Sokk a contribuit cu 11 puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive, în vreme ce Reinar Hallik a totalizat 3 puncte pentru învingători.

De cealaltă parte, Aliaksandr Kudrautsau a bifat 22 puncte, 5 recuperări, iar Pavel Ulyanko a terminat cu 11 puncte, 5 recuperări pentru Belarus.

Scorul general al dublei a fost de 149-137 în favorea Estoniei. 

Foto: fibaeurope.com 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!