Stiri

EuroBasket 2015: Macedonia a anunțat lotul pentru Campionatul European

Ionuț Greere

Ionuț Greere
03.09.2015

Sâmbătă, 5 septembrie, este ziua inaugurală a Campionatului European de baschet, iar la Zagreb, în cadrul grupei C își face debutul și echipa națională a Macedoniei. Fostă republică iugoslavă, va juca în prima etapă contra reprezentativei Greciei. Macedonenii mai sunt în grupă cu Croația, țară gazdă, Georgia, Olanda și Slovenia.

Selecționerul Marijan Srbinovski a convocat pentru turneul final următorii juători: Vlado Ilievski
Vojdan Stojanovski, Damjan Stojanovski, Darko Sokolov, Aleksandar Kostovski, Marko Simonovski, Vladimir Brckov, Stojan Gjuroski, Ljubomir Mladenovski, Predrag Samardziski, Richard Hendrix și Bojan Trjkovski .-

În ultima partidă amicală înainte de EuroBasket 2015 Macedonia a pierdut în fața Turciei, scor 85-68 la Huawei Cup. Richard Hendrix a terminat meciul în double-double cu 18 punte și  11 recuperări, Vojdan Stojanovski a totalizat 15 puncte și 6 pase decisive, în vreme ce  Vlado Ilievski a adăugat 12 puncte.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate