Stiri Acvile

EuroBasket Women 2017 - Se cunosc echipele calificate în fazele superioare

Radu Bărăian

Radu Bărăian
20.06.2017

FIBA EuroBasket Women 2017 a ajuns în faza optimilor de finală, după ce ieri s-au disputat ultimele partide din faza grupelor, jocuri în urma cărora se cunosc toate formațiile calificate în fazele superioare ale competiției organizate în Cehia. 

Astfel, câștigătoarele celor 4 grupe, Spania, Belgia, Turcia și Franța și-au asigurat prezența direct în sferturile de finală ale Campionatului European, acolo unde se vor duela cu câștigătoarele din optimi. În optimile de finală s-au calificat formațiile care au terminat faza grupelor pe pozițiile 2 și 3. 

În optimile de finală avem astfel programate următoarele confruntări, toate astăzi, 20 iunie 2017:

Serbia vs. Letonia - Ora 19:00, TVR HD / Câștigătoarea se va duela în sferturi cu Spania

Italia vs. Ungaria - Ora 19:00 / Câștigătoarea se va duela în sferturi cu Belgia 

Rusia vs. Grecia - Ora 21:30, TVR HD / Câștigătoarea se va duela în sferturi cu Turcia

Ucraina vs. Slovacia - Ora 21:30 / Câștigătoarea se va duela în sferturi cu Franța

Joi, 22 iunie, se vor disputa cele 4 sferturi de finală, TVR HD urmând să difuzeze în direct din nou 2 partide, de la 13:30 și 16:00. Apoi, sâmbătă, 24 iunie, de la orele 19:00 și 23:15, TVR va transmite semifinalele, în timp ce duminică, 25 iunie, tot pe TVR HD vom putea urmări finala mică de la ora 16:00, respectiv marea finală începând cu ora 23:10. 

*Foto: fiba.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!