Stiri

EuroChallenge - Adversari: Înfrângeri pentru Paks și Kormend

Adrian Micinic

Adrian Micinic
28.10.2013

Adversarii maghiari ai echipelor românești în FIBA EuroChallenge au suferit înfrângeri în etapa a 5-a din campionatul intern. Atât Paks, cât și Kormend au cedat în deplasare.

Atomeromu Paks, oponentul lui CSM Oradea, a fost depășit de ZTE KK, scor 77-75.

În cadrul acestui meci s-au evidențiat Jarrod Jones, autor a 20 puncte, 6 recuperări, respectiv Deonta Vaughn, cu 19 puncte. În formația din Zalaegerszeg s-a evidențiat Doug Plumb, autor a 18 puncte, 8 recuperări.

În schimb, Kormend a cedat la Sopron, scor 66-74.

Din partea adversarului pe care îl va întâlni Gaz Metan Mediaș s-au remarcat Marko Rakocevic, autor a 21 puncte și 11 recuperări, respectiv Csaba Ferenc, autor a 13 puncte. În acest meci a jucat și orădeanul Rolland Torok. El a petrecut 21 minute pe parchet, perioadă în care a totalizat 7 puncte și 5 recuperări. De la învingători principal remarcat a fost FIlip Barovic, autor a 16 puncte și 10 recuperări.

Paks suferă primul eșec stagional, având deja patru victorii la activ. În schimb, Kormend a ajuns la 2-3.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!