Stiri

EuroCup - CSU Asesoft Ploiești suferă prima înfrângere, în fața lui Banvit Bandirma

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
29.10.2014

CSU Asesoft Ploiești a suferit prima înfrângere în această campanie europeană din EuroCup. Campioana României a cedat în Turcia pe terenul celor de la Banvit Bandirma, singura echipă care a rămas neînvinsă în Grupa E.

Partida a fost deschisă perfect de echipa noastră iar Alhaji Mohammed, sărbătoritul zilei, a dus rapid scorul la 5-0 pentru echipa noastră. Chiar dacă turcii au punctat și ei, tot ploieștenii s-au aflat la cârma jocului în primele 10 minute. Cea mai mare diferență a fost de 9 puncte pentru Asesoft, după un coș a lui Flowers care ducea scorul al 13-4. Din păcate, acela a fost ultimul coș marcat de băieții lui Vladimir Arnautovic în primul sfert iar până la finalul sfertului, turcii au dus scorul la 9-13 după coșurile lui Veremeenko și Simmons. Sfertul secund a fost unul mai echilibrat chiar dacă Asesoft a stat la conducere până la jumătatea acestuia. Gazdele au trecut pentru prima dată în avantaj cu 2 minute înainte de pauză când Earl Rowland ducea scorul al 29-28. Pâna la finalul primelor 20 de minute, diferența a rămas de o singură posesie în favoare turcilor, scor 33-31.

Banvit a început mai bine secvența secundă și după 5 minute jucate și-a mărit avansul la 8 lungimi. Mohammed, Labovic și Lee au refăcut diferența de două puncte, în mai puțin de un minut. Cele două echipe și-au continuat marșul umăr la umăr până la ultima fază a actului trei, când Keith Simmons a marcat o triplă și a făcut ca scorul înaintea actului decisiv să fie 55-50. Sfertul patru a început perfect pentru echipa noastră iar Jonte Flowers și Jarvis Hayes au readus Asesoftul în avantaj. Au urmat trei minute de secetă pentru echipa noastră dar Banvit nu a profitat foarte mult de acest lucru. După jumătatea sfertului patru, elevii lui Vladimir Arnautovic au cedat. Hayes a marcat o triplă iar diferența era de doar două puncte. Din acel moment ploieștenii au căzut. Turcii au înghețat tabela în dreptul nostru la 59 de puncte în timp ce ei au ajuns la 75 de puncte, după un parțial de 14-0 în 3 minute și jumătate. Soarta meciului era jucată cu 2 minute rămase din acesta. Scorul final al partidei a fost 81-66.

Astfel după acest meci, Banvit Bandirma devine liderul Grupei E cu 3 victorii și nici o înfrângere în timp ce Asesoft tocmai a simțit gustul înfrângerii în în EuroCup.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!