Stiri

EuroCup - Darussafaka Dogus este noua campioană

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
13.04.2018

Darussafaka Dogus este nouă campioană în EuroCup. Formația din Istanbul a câștigat cu 2-0 la general finala disputată contra rușilor de la Lokomotiv Kuban Krasnodar. După acest succes, Darussafaka Dogus a obținut biletele pentru ediția următoare a Euroligii masculine.

În meciul 2, Darussafaka Dogus a fost condusă doar în startul de partidă. Cea mai mare diferență pentru echipa lui David Blatt a fost de 10 puncte, iar la final turcii au câștigat cu scorul de 67-59, pe sferturi 21-17, 18-16, 16-12, 12-14.

Scottie Wilbekin a fost cel mai bun jucător al partidei cu 28 de puncte, 2 intercepții, o pasă decisivă și 2 turnovers. Jucătorul american a fost desemnat MVP al finalei, după ce a câștigat și titlul de cel mai bun jucător la finalul sezonului regulat.

Joe Ragland a fost cel mai bun jucător de la Lkomotiv Kuban cu 18 puncte și 2 recuperări.

Lokomotiv Kuban a avut un parcurs perfect până la finala EuroCup cu un record de 20-0. Echipa lui Sasa Obradovic a clacat chiar în finală, unde a pierdut cu 81-78 după prelungiri pe teren propriu și apoi a venit și înfrângerea din Turcia.

foto: eurocupbasketball.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!