Stiri

EuroCup - Dee Brown senzațional și în fața lui Lietuvos Rytas

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
23.10.2014

CSU Asesoft Ploiești a învins pe teren pe Lietuvos Rytas, cu scorul 103-83, în a doua etapă din EuroCup iar cel mai bun jucător al confruntării a fost americanul Dee Brown. Conducătorul a înregistrat un double-double, fiind totodată cel mai bun pasator al partidei dar și cel mai eficient jucător al întâlnirii.

Dee Brown a fost titular în garnitura gândită de Vladimir Arnautovic și a evoluat timp de aproape 35 de minute. Americanul a contabilizat 18 puncte, 14 pase decisive, 4 recuperări, 3 intercepții și 3 posesii pierdute. Brown a marcat 2/5 de la 2 puncte, 4/8 de la 3 puncte și 2/2 de la 3 puncte, acumulând un index al eficienței de 33 de unități.

În prima partidă din EuroCup, în fața lui Krasny Oktyabr, Dee Brown a strâns 14 puncte, 6 pase decisive, 4 recuperări, o intercepție și 2 mingi pierdute.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!