Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

EuroCup Women. ACS Sepsi SIC si-a cunoscut adversarii

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
04.07.2017

Campioana României la baschet feminin si-a aflat adversarii din FIBA EuroCup Women. Tragerea la sorți ce a avut loc astăzi la Munich a plasat-o pe ACS Sepsi SIC într-o puternică grupă D alături de Hatay BSB, Energa Torun si o echipă ce nu va izbuti calificarea în grupele Euroligii dintre Piestany Cajky si CCC Polkowice.

Energia Torun a încheiat pe poziția a 3-a în sezonul regulat al campionatului din Polonia, însă s-a văzut învinsă cu scorul general de 3-2 de către formația aflată pe treapta a 6-a, în prima rundă a playoff-ului. Hatay BSB este o grupare din orasul Antakya, în sudul Turciei, aflată la granița cu Siria, ce a încheiat stagiunea precedentă pe locul al 6-lea, fiind învinsă în prima rundă a playoff-ului de galonata Galatasaray. 

Piestany Cajky, o echipă obisnuită pentru formațiile românesti ce au evoluat în CEWL, a disputat finala în campionatul Slovaciei, fiind învinsă de Good Angels Kosice, cu scorul general de 3-0. CCC Polkowice a evoluat stagiunea precedentă în Euroligă, clasându-se pe ultima poziție cu 2 victorii si 8 înfrângeri, în timp ce în campionatul intern s-a oprit în semifinale. Antrenorul actual al polonezelor este George Dikeoulakos, fostul tehnician al CSM Tărgoviste.

Programul campioanei României este următorul:

Energa Torun vs. ACS Sepsi SIC - 12.10.2017
ACS Sepsi SIC vs Hatay BB - 19.10.2017 
Piestany/Polkowice vs. ACS Sepsi SIC - 26.10.2017 

ACS Sepsi SIC vs Energa Torun - 02.11.2017
Hatay BB vs. ACS Sepsi SIC - 23.11.2017
ACS Sepsi SIC vs. Piestany/Polowice - 30.11.2017 

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSU ACS Rookies Oradea laca1968 :

    Hai Sepsi
    Mult succes !!!

    cu 6 ani în urmă (04.07.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer :

    SEPSI SIC campioana!!
    SUCCES IN COMPETITIILE INTERNATIONALE!!

    cu 6 ani în urmă (15.07.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!