Stiri

Euroligă - CSKA Moscova și Fenerbahce sunt la un pas de Final Four

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
21.04.2017

CSKA Moscova și Fenerbahce Istanbul conduc cu 2-0 în seriile din sferturile de finală ale Euroligii.

Campioana în exercițiu a câștigat ambele partide de pe teren propriu cu Baskonia Vitoria, în timp ce turcii au furat două jocuri pe terenul lui Panathinaikos. Joi seara, 20 aprilie, CSKA a avut emoții în fața bascilor de la Baskonia, după ce primul meci l-au câștigat mai clar, cu 98-90. Rușii s-au aflat în permanență la conducere, iar după trei sferturi aveau 11 puncte avanataj. Totul părea să curgă spre o victorie firească a gazdelor, mai ales că înaintea ultimelor 2 minute scorul era 80-73. Johannes Voigtmann și Rodrigue Beaubois nu au fost însă de acord cu acest lucru și au egalat situația pe tabelă cu 14 secunde rămase de joc. La ultima fază, Kyle Hines a fost faultat de Nicolas Laprovittola, a transformat cele două libere și a decis meciul, 84-82 pentru CSKA Moscova.

Milos Teodisic a fost cel mai bun jucător al gazdelor cu 16 puncte și 8 recuperări. Nando De Colo și Kyle Hines au adăugat fiecare câte 10 puncte. Rodrigue Beubois a fost cel mai bun basc cu 21 de puncte și 5 pase decisive.

Fenerbahce s-a impus pentru a doua oară consecutiv pe terenul PAO după un meci foarte dispuate. Niciuna dintre echipe nu a reușit să câștige vreun sfert la o diferență mai mare de o posesie. Soarta partidei s-a decis în ultimul minut de joc. Ioannis Bourousis și-a adus echipa la o singură lungime în spatele turcilor, 75-76. KC Rivers, Mike James și același Bourousis nu au putut apoi să mai marcheze, în timp ce Dixon și Sloukas a apropiat victoria lui Fener după ce au fost extrem de preciși de la linia de libere. Scor final, 80-75 pentru Fenerbahce în al doilea joc de la Atena cu Panathinaikos.

Bogdan Bogdanovic a fost din nou omul meciului cu 25 de puncte, 8 recuperări și 6 pase decisive. Ekpe Udoh a terminat cu 22 de puncte și 9 recuperări. Mike James a fost principalul remarcat al grecilor cu 22 de puncte, 4 pase decisive și 3 recuperări.

 

*foto: http://www.eurohoops.net

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!