Stiri

Euroligă: Meci de infarct în duelul iberic dintre Real Madrid și Baskonia (Video)

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
18.01.2018

real madrid baskonia rudy fernandez game winner

Real Madrid și Baskonia Vitoria Gasteiz au oferit meciul serii în Euroligă. Cele două echipe s-au luptat pentru victorie până la ultima secundă. După ce au jucat de la egal la egal pe parcursul celor patru acte, Real Madrid a reușit cu 2 secunde înaintea fluierului final să înscrie coșul câștigător prin Rudy Fernandez. Astfel, tabela de scor a arătat 75-73 pentru madrileni. Fabien Causeur și Trey Thompkins au fost liderii gazdelor, cu câte 13 puncte fiecare, iar Luka Doncic a marcat 12 puncte. Din partea oaspeților s-a remarcat Rodrigue Beaubois, care a marcat 18 puncte.

Astfel, Real Madrid se menține pe podium, cu 12 victorii și 6 înfrângeri, iar Baskonia Gasteiz are un scor general de 8-10.

Turcii de la Fenerbahce Dogus Istanbul s-au impus în derby-ul contra Panathinaikos Atena, scor 67-62. Grecii au început cu dreptul meciul și și-au adjudecat primul sfert, însă gazdele au revenit în joc și au câștigat actul al doilea, scor 20-10. Oaspeții au încercat să revină în meci, însă fără succes, deoarece ultimul sfert a aparținut gazdelor. Jason Thompson a fost cel mai bun marcator al turcilor, cu 14 puncte, iar pentru greci s-a remarcat Chris Singleton, care a terminat meciul în double double, cu 14 puncte și 12 recuperări.

Cu această victorie, Fenerbahce Istanbul ajunge la un total de 12 victorii și 6 înfrângeri și se află la egalitate cu Panathinaikos Atena.

CSKA Moscova a predat o lecție de baschet în compania celor de la Anadolu Efes Istanbul, scor 115-79. Gazdele au trecut la conducere încă din primul act, având o diferența de 14 puncte și nu au mai dat înapoi. Liderul rușilor a fost Cory Higgins, cu 21 de puncte și 2 recuperări, iar de partea cealaltă, Brock Motum și-a adăugat în cont 19 puncte și 4 recuperări.

 În urma acestui meci, CSKA Moscova se menține în continuare pe poziția de lider, cu 14 victorii și 4 înfrângeri, pe când Anadolu Efes Istanbul are 5 victorii și 13 înfrângeri.

Și AX Olimpia Armani Milano s-a impus categoric în fața celor de la Unicaja Malaga, scor 101-87. Milanezii au dominat meciul încă de la primul fluier și oaspeții nu au avut nicio șansă să treacă la conducere. Andrew Goudelock a fost liderul gazdelor, cu 18 puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive, iar de partea cealaltă, Nemanja Nedovic și-a trecut în cont 22 de puncte, 2 recuperări și 6 pase decisive.

Astfel AX Armani Milano a ajuns la un scor general de 5-13 și se află la egalitate cu ultima clasată, Efes Istanbul, iar Unicaja Malaga are un total de 7 victorii și 11 înfrângeri.

Maratonul baschetbalistic din Euroligă continuă și în următoarele două zile. Astfel, pe 18 și 19 ianuarie se joacă următoarele meciuri din etapa a XIX-a:

18 ianuarie

Khimki Moscova- Olympiacos Piraeus, în direct pe DigiSport 4, de la ora 19:00

Maccabi Tel Aviv- Steaua Roșie Belgrad, în direct pe DigiSport 4, de la ora 21:00

Zalgiris Kaunas- Valencia Basket, transmis pe Digi Sport 4, de la ora 22:45

FC Barcelona- Brose Bamberg

19 ianuarie

Anadolu Efes Istanbul- Fenerbahce Istanbul, în direct pe Digi Sport 4, de la ora 19:30

Panathinaikos Atena- CSKA Moscova, în direct pe Digi Sport 4, de la ora 21:15

Baskonia Gasteiz- AX Armani Milano

Unicaja Malaga- Real Madrid, în direct pe Look Tv Plus, de la ora 21:45

*foto: euroleague.net

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!