Stiri

Euroligă: Meci fantastic la Moscova

Eduard Popa

Eduard Popa
18.11.2017

nicolo melli

Vineri seara s-au jucat ultimele patru meciuri din etapa a opta a Euroligii.

Fenerbahce Istanbul a reușit să câștige duelul ultimelor două campioane din Euroligă, în deplasare, în fața celor de la CSKA Moscova, scor 95-93. Fenerbahce a avut un avantaj de nu mai puțin de 18 puncte, datorită lui Jan Vesely, dar Sergio Rodriguez și Kyle Hines au readus CSKA la conducere până la pauză! Cu toate acestea, cu două minute rămase de jucat Fener conducea cu 82-75, dar Rodriguez a reușit un four point play cu 15 secunde rămase care a dus meciul în prelungiri. Acolo echilibrul s-a menținut aproape perfect, când Nicolo Melli a reușit un putback extrem de norocos și a adus victoria lui Fener, scor 95-93. Vesely a înscris un career-high 31 de pct, Wanamaker a avut 13 pct și 9 pase decisive și Melli a strâns 11 puncte, toate în sfertul 4 și overtime pentru Fener. De partea cealaltă Sergio Rodriguez a înscris 20 de pct pentru CSKA.

Olympiacos Pireu nu a avut nicio problemă împotriva Stelei Roșii, pe care a învins-o cu 85-59. Nikola Milutinovic a fost cel mai bun om al gazdelor, cu 13 pct și 12 recuperări, în timp ce Taylor Rochestie a fost singurul care s-a remarcat de la echipa înfrântă, cu 20 de pct.

Armani Olimpia Milano a reușit o revenire de senzație împotriva lui Brose Bamberg pe teren propriu. Conduși cu 57-46, italienii au câștigat meciul cu 71-62, grație unui run de 25-5 cu care au încheiat meciul, avându-l pe Mantas Kalnietis drept catalistul acestui parțial.

În ultimul meci al zilei, Barcelona Lassa nu a dat nicio șansă celor de la Valencia Basket. Catalanii s-au impus pe teren propriu destul de lejer, scor 89-71. Pierre Oriola a fost cel mai bun marcator de la Barca, cu 14 pct, în timp ce Tibor Pleiss a înscris 13 pct pentru Valencia. Ambele echipe ajung astfel la 3 victorii și 5 înfrângeri.

*foto: Eurosport

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu tarb :

    Meci superb.
    Apararea si jocul sub panou a facut diferenta.

    cu 6 ani în urmă (18.11.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!