Stiri

Euroligă. Rezultatele etapei a XXII-a

Eduard Popa

Eduard Popa
10.02.2018

Olympiacos Pireu a obținut victoria în derby-ul etapei a XXII-a din Euroligă, pe terenul rivalei de la Real Madrid, scor 80-79.

Finalul meciului a fost unul dramatic. Coșul care s-a dovedit decisiv a fost marcat de Strelnieks, cu 34 de secunde rămase, care cu un floater a dus scorul la 79-78. Doncic a ratat apoi o liberă pentru madrileni, dar a egalat la 79. Strelnieks a făcut același lucru pentru Olympiacos, cu 15 secunde rămase de jucat. Cu toate acestea, Madridul nu a mai reușit să arunce la coș la ultima fază iar victoria a aparținut grecilor, care au ajuns astfel la 15-7. De partea cealaltă Real Madrid a coborât la 13-9. Georgios Printezis a marcat 21 de puncte pentru câștigători, în timp ce Kyle Wiltjer a înscris 12 pct și Strelnieks 11. De partea cealaltă Luka Doncic a înscris 27 de puncte și Trey Thompkins 20.

Rezumatul video si finalul meciului in urmatoarele două clipuri:

Rezultatele Etapei a XXII-a:

Maccabi Tel-Aviv vs FC Barcelona Lassa, scor 94-82

Panathinaikos Atena vs Baskonia Gasteiz, scor 80-76

Unicaja Malaga vs Anadolu Efes Istanbul, scor 81-68

Valencia Basket vs CSKA Moscova, scor 103-99

Fenerbahce Dogus Istanbul vs Brose Baskets, scor 77-69

Steaua Roșie Belgrad vs EA7 Milano, scor 100-89

Zalgiris Kaunas vs Khimki Moscova, scor 74-84

Real Madrid vs Olympiacos Pireu, scor 79-80

 

*foto: euroleague.net

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!