Stiri

Euroligă: Victorie pirică pentru Real Madrid, Fener câştigă în overtime

Eduard Popa

Eduard Popa
20.10.2017

real madrid accidentari euroliga

Real Madrid a reuşit să câştige pe teren propriu, scor 82-69, în derby-ul etapei a doua din Euroligă, în compania celor de la CSKA Moscova. Victoria a fost însă plătită scump de madrileni.

Ognjen Kuzmic a părăsit terenul pe scaunul cu rotile, după ce a jucat doar două minute, în timp ce Anthony Randolph a suferit o accidentare la umăr, după ce a înscris 16 pct în 21 de minute.

Cu toate acestea, Real Madrid s-a regrupat şi au trecut de CSKA Moscova în spatele lui Luka Doncic (14 pct, 6 recuperări) şi coşurilor pe final de meci ale lui Jo nas Maciulis. De partea cealaltă, CSKA a făcut un meci dezastruos, cu numai 38% la aruncările de două puncte şi 28% de la 3 puncte. Will Clyburn a fost cel mai bun marcator dintre „militari”, cu 15 pct şi 9 recuperări.

Într-un alt meci jucat joi seara, Fenerbahce a reuşit să răzbune înfrângerea din prima etapă cu Unicaja Malaga. Campioana en-titre a trecut în deplasare de Armani Olimpia Milan, după prelungiri, scor 92-86. Kostas Sloukas a adunat 17 puncte şi 9 pase decisive, Brad Wanamaker şi Gigi Datome au marcat 16 puncte, în timp ce Nicollo Melli a reuşit un double-double: 14 pct, 11 recuperări. Pentru Milano s-au remarcat Amath M’Baye şi Dairis Bertans, cu câte 16 pct.

Nick Calathes a dominat partida dintre Panathinaikos şi Brose Bamberg, castigate de atenieni cu 93-83. Grecul a reuşit 23 de pct, 6 pase decisive şi 4 recuperări, în timp ce Chris Singleton a reuşit un double-double cu 15 pct şi 10 recuperări. De partea cealaltă Leon Radosevic şi Ricky Hickman au înscris câte 19 puncte.

De asemenea, Maccabi Tel Aviv a obţinut a doua victorie după ce a trecut de Baskonia, scor 74-68. Norris Cole a înscris 24 de puncte şi a fost secondat de Deshaun Thomas, care a reuşit 17 puncte. De partea cealaltă Rodrigue Beaubois a reuşit 22 de puncte.

Vineri seara se joacă alte patru partide din Euroligă. Duelul dintre Steaua Roşie Belgrad şi Barcelona va fi difuzat pe Digi Sport 4, începând cu ora 20:00.

*foto: gigantes.es

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!