Stiri

Euroligă: Zalgiris Kaunas, buzzer beater cu Unicaja Malaga (VIDEO)

Eduard Popa

Eduard Popa
15.11.2017

zalgiris kaunas

Zalgiris Kaunas a reușit o victorie excelentă cu Unicaja Malaga, în prelungiri, scor 85-83, în runda a șaptea a Euroligii.

Zalgiris a avut un avantaj chiar și de 20 de puncte,  dar Unicaja a revenit senzațional și meciul a intrat în prelungiri după reușita lui Ray McCallum. În prelungiri același McCallum a egalat cu câteva secunde rămase scorul la 83, dar la ultima fază din prelungiri Edgaras Ulanovas a adus victoria cu un buzzer beater după un play dintr-o repunere laterală. Kevin Pangos a fost cel mai bun marcator al lui Zalgiris, cu 21 de puncte și 5 pase decisive. De partea cealaltă Ray McCallum a înscris 19 pct. Zalgiris a ajuns la 4-3 și Unicaja Malaga a coborât la 3-4.

Celelalte trei meciuri au fost foarte dezechilibrate.

Anadolu Efes a bătut în deplasare pe Maccabi Tel Aviv, scor 92-72. Errick McCollum a fost cel mai bun marcator al oaspeților, cu 31 de pct, în timp ce Vladimir Stimac a reușit 15 pct și 13 recuperări. De partea cealaltă Pierre Jackson a înscris 20 de pct. Anadolu obține doar a doua victorie din 7 meciuri în timp ce Maccabi a căzut la 4-3.

Panathinaikos Atena a ajuns la 4-3 după ce a trecut de Khimki Moscova, scor 93-65. Marcus Denmon a înscris 24 de pct și Nick Calathes a adunat 11 pct și 11 pase decisive. Alexey Shved a marcat 17 pct pentru Khimki, care coboară la 5 victorii și 2 înfrângeri.

Cea mai dură înfrângere a serii a suferit-o Real Madrid, pe terenul lui Baskonia, scor 105-75. Baskonia a început cu un run de 27-5 și a ajuns chiar și la o diferență de 33 de puncte. Cinci jucători de la Baskonia au fost în double digits, conduși de Beaubois cu 15 pct. Luka Doncic a fost cel mai bun marcator pentru Real, cu 18 pct. Panathinaikos egalează astfel Real Madrid și ambele echipe au ajuns la 4 victorii și 3 înfrângeri.

*foto: euroleague.net

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!