Stiri

Euroliga - Fără surprize marți seară

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
21.11.2018

real madrid euroliga neinvinsa

Runda cu numărul 8 din Euroliga masculină a debutat marți seară, 21 noiembrie. Patru partide s-au desfășurat în a doua zi a săptămânii, săptămână în care se vor desfășura două etape din sezonul regulat al celei mai puternice competiții intercluburi din Europa.

În prima partidă a serii, Anadolu Efes a bifat al 3-lea succes la rând după ce a trecut de Maccabi Tel Aviv cu scorul de 90-77, la Sinan Erden Dome. Turcii au preluat frâiele jocului din sfetul doi, și-au creat un avantaj din două cifre, după care nu le-au mai permis israelienilor să revină la mai puțin de 4 puncte. Pivoții lui Anadolu Efes au făcut legea sub panou, Tibor Pleiss și Bryant Dunston adunând câte 14 fiecare. Johnny O Bryant a fost principalul remarcat de la Maccabi cu 19 puncte. Anadolu Efes ajunge la 6 victorii și 2 înfrângeri, în timp ce Maccabi Tel Aviv are o singură victorie în acest sezon de Euroligă.

Fenerbahce a câștigat duelul turc cu Darussafaka Istanbul. La meciul cu numărul 300 în Euroligă pentru Zeljko Obradovic, Fenerbahce a câștigat fără emoții în fața lui Darussafaka, scor 100-79. Melih Mahmutoglu a fost cel mai jucător al gazdelor cu 16 puncte, secondat de Ali Muhamed cu 15 puncte. Michael Eric a adăugat 17 puncte pentru echipa învinsă. Fener ajunge la 7-1 la general după această victorie, în timp ce Darussafaka are un bilanț în oglindă.

Olympiacos a pus capăt unei serii de trei înfrâgeri la rând. Grecii s-au impus pe terenul lui Bayern Munchen cu scorul de 72-62. Olympiacos a avut cinci jucători în double-digits, lideri fiind Zach LeDay cu 12 puncte și Nikola Milutinov cu 11. Derrick Williams și Vladimir Lucic au contribuit fiecare cu câte 15 puncte pentru Bayern. Trupa lui David Blatt are un record de 4 victorii și 4 înfrângeri, în timp ce Bayern se situează la un record de 3-5.

Real Madrid își continuă seria perfectă din Euroligă. Campioana în exercițiu a trecut pe teren propriu de Gran Canaria cu scorul 89-76. Oaspeții au fost la conducere în prima parte a partidei grație aruncărilor de la distanță, Real Madrid a preluat controlul după pauză grație unei defensive mult mai bune. Anthony Randolph a fost omul meciului cu 20 de puncte și 10 recuperări. D.J Strawberry, de la Gran Canaria, a totalizat și el 20 de puncte. Real Madrid are un parcurs perfect cu 8-0 în clasament. Gran Canaria are la activ 2 victorii și 6 înfrângeri.

*foto: euroleague.net

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!