Stiri

Euroliga feminină - Fabiana Martinescu Nițu a participat pentru a doua oară consecutiv la turneul final

Adrian Micinic

Adrian Micinic
26.03.2013

Fabiana Martinescu Nițu a participat la turneul final al Euroligii feminine - ediția 2013. Cavalerul fluierului originar din Sibiu a bifat cinci partide la evenimentul ce a avut loc în cursul săptămânii trecute la Ekaterinburg, unde s-au întrecut câteva dintre cele mai valoroase jucătoare de baschet pe planetă.

Nițu a oficiat în fiecare zi în care au fost programate meciuri. Luni, marți și miercuri a condus câte un meci din faza grupelor, vineri a arbitrat o semifinală, iar duminică a oficiat în finala mică a evenimentului.

De notat că Fabiana a participat și în urmă cu un an la turneul final al Euroligii. Organizat la Istanbul, evenimentul a reunit în premieră opt echipe și atunci românca a condus finala mare a competiției.

În cursul acestei săptămâni, mai exact joi (28.03), Fabiana va fi prezentă la Oradea, pentru meciul dintre CSM și U Mobitelco Cluj.

Foto: Răzvan Păsărică (www.rpressport.ro) 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!