Stiri

Euroliga va veni cu o nouă propunere către FIBA

Eduard Popa

Eduard Popa
14.12.2017

euroliga fiba calendar

Miercuri a avut loc la Barcelona o nouă ședință la sediul Euroligii. Conducătorii din opt ligi europene s-au întâlnit pentru a discuta o nouă soluție pe care să o înmâneze către FIBA pentru a rezolva confilctul dintre calendarul Euroligii și cel impus de FIBA pentru meciurile internaționale.

Astfel, propunerea Euroligii către FIBA va fi ca un sezon competițional să fie format din:

– 38 săptămâni pe an destinate competițiilor de club

– 6 săptămâni pe an destinate echipelor naționale: jocuri de calificare, turnee finale și două săptămâni cantonament

– cel puțin 5 săptămâni pe an de odhină

Cu câteva zile înainte, El Mundo Deportivo anunțase că FIBA ar intenționa să reducă numărul ferestrelor pentru echipele naționale la una singură începând cu stagiunea 2018/2019. Rămâne de văzut cum federația internațională va primi propunerea Euroligii.

*foto: sportstv.tr

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!