Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Evoluţie de excepţie sub panou pentru Judit Kajdacsi

Mihai Lițiu

Mihai Lițiu
06.10.2013

Confirmând proverbul "Cine nu are bătrâni, să-şi cumpere!", Judit Kajdacsi a cules 20 de mingi la panou (7 în ofensivă şi 13 în defensivă), completate cu 12 puncte marcate, 2 pase decisive, 2 mingi câştigate şi 3 pierdute pentru un indice total de eficienţă de 22 de unităţi. De subliniat că performanţa sportivei în vârstă de 34 de ani a fost reuşită în compania campioanei en-titre, echipă creditată cu şanse bune de a accede cel puţin în semifinalele Campionatului Naţional!

În sezonul precedent doar 4 jucătoare au trecut de 20 de recuperări într-o partidă: Ashley Arlen (22 pentru Alexandria împotriva Universităţii Cluj), Larisa Toma (21 pentru Craiova împotriva echipei din Târgu Mureş), Shanika Freeman (21 pentru Satu Mare în confruntarea cu Timişoara) respectiv Mekia Valentine (20 pentru Sfântu Gheorghe împotriva celor de la Rapid Bucureşti).

Sportiva maghiară este cunoscută drept o bună recuperatoare, drept dovadă stând şi recordul din sezonul precedent de 17 recuperări pentru Sfântu Gheorghe împotriva echipei din Oradea dar mai ales cel de acum două sezoane când într-un meci împotriva Politehnicii Iaşi a cules 28 de mingi la panou pentru Olimpia Braşov.

foto: Laura Mureșan, ucluj.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!