Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Evoluție colectivă remarcabilă pentru FCC ICIM Arad la Cluj

Andreea Vlase

Andreea Vlase
29.12.2017

FCC ICIM Arad s-a impus la Cluj cu 86-81 într-un meci din etapa a 12-a din Liga Națională. Formația pregătită de Bogdan Bulj a obținut victoria grație jocului colectiv, având 7 jucătoare cu double-digits. De la gazde cinci jucătoare au trecut de cota 10.

Au fost destule partide în această ediție de campionat în care cinci jucătoare de la o echipă au fost în double-digits, dar este prima dată când 7 jucătoare au înscris cel puțin 10 puncte.

Echipa arădeană a avut 10 jucătoare pe foaia de joc și 9 au intrat în teren. Monique Coker a fost cea mai bună marcatoare de la FCC ICIM Arad cu 16 puncte. A marcat 6 aruncări de două puncte și 4 libere. Aceasta a încheiat în double-double cu 11 recuperări. A avut 18 în dreptul eficienței, după 33:47 minute.

Brankica Hadzovic a avut același indice al eficienței după ce a contribuit cu 13 puncte, 7 recuperări și 5 pase decisive în 36:39 minute. A avut 6 reușite de două puncte și o liberă. Cu căpitanul în teren, arădencele au avut +18 pe tabelă.

13 puncte a marcat și Brandi Wingate care a jucat aproape 15 minute în care a mai reușit 4 recuperări pentru 15 eficiență. A avut 83% la reușitele din acțiune cu 5 din 6 la aruncările de două puncte.

Matea Tavic a fost în teren 34:44 minute și a contribuit cu 12 puncte și 6 pase decisive, pentru 17 în dreptul eficienței. A avut 83% la aruncările din acțiune, cu 4 din 4 de două puncte.

Flavia Ferenczi a încheiat partida cu 11 puncte, tot cu 4 din 4 din interiorul semicercului. Românca a jucat 15:24 minute și a avut 11 eficiență.

Porsche Poole a avut 11 puncte, fiind principala realizatoare a oaspetelor de la distanță, cu 3 triple din 7 încercări. A mai contribuit cu 3 recuperări și 5 pase decisive în 28 de minute, cu 14 indice al eficienței.

Ildiko Nagy a contribuit cu 10 puncte și 5 recuperări în 21:18 minute. A mai avut 2 intercepții pentru 17 în dreptul eficienței.

Tot 7 jucătoare au înscris și pentru gazdele de la Universitatea Cluj, cu cinci dintre aceastea având peste 10 puncte. Două au fost în double-double. Amanda Thompson a încheiat partida cu 19 puncte și 11 recuperări, iar Leslie Vorpahl a urmat-o cu 17 puncte și 11 pase decisive. Aida Kalusic a înscris 14 puncte, Theairra Taylor 12 și Ioana Ghizilă, 11 puncte. Celelalte două marcatoare de la U au reușit împreună 8 puncte.

95-106 a fost scorul la eficiență. Gazdele au marcat patru coșuri de la distanță în plus și 3 libere mai mult, dar arădencele au făcut diferența cu 29 de coșuri de două puncte, cu zece mai mult ca adversarele. 40 de puncte au reușit oaspetele din spațiul de trei secunde, față de 30 ale gazdelor.

*foto: lukarad.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!