Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Evoluții pe pantă ascendentă pentru Mihai Silvășan

Paul Olar

Paul Olar
10.11.2013

Mihai Silvășan a fost unul dintre remarcații serii pentru "U"-BT Mobitelco Cluj-Napoca. Trupa de pe malul Someșului s-a impus cu scorul de 90-81 în fața lui Gaz Metan Mediaș, iar Mihai Silvășan a avut o nouă prestație solidă.

În 32:50 minute petrecute pe parchet, sportivul clujean a avut 3/5 din interiorul semicercului, 1/2 de la mare distanță și 10/10 de la libere, pentru un total de 24 de puncte. De asemenea, "Silvă" a pasat decisiv în cinci rânduri și a cules patru mingi de sub panou, statisticile sale formând un indice al eficienței de 24, cel mai mare din tabăra amfitrionilor.

Astfel, Silvășan a stabilit un record personal la eficiență în actuala stagiune și se află la a doua partidă consecutivă când marchează 19 puncte. În etapa următoare, "U" se deplasează pe terenul lui BCM U Pitești.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!