Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Fără All Star Game feminin în 2018

Andreea Vlase

Andreea Vlase
20.01.2018

În acest an Sepsi Arena din Sfântu Gheorghe va găzdui turneele finale ale Cupei României la masculin și feminin. Iubitorii baschetului din zonă vor avea parte și de All Star Game-ul masculin, pentru care a început deja votarea. Nu va fi, însă, și un joc al vedetelor din LNBF.

Este prima oară când se renunță la All Star Game-ul feminin, după ce acesta s-a jucat neîntrerupt din 2006. Atunci capitala a fost gazda partidei, iar în 2007 s-a disputat la Târgoviște. Au urmat pe listă Sfântu Gheorghe și Alexandria. În 2010, la Drobeta Turnu Severin, a fost ultima dată când s-au înfruntat echipa formată din românce cu „restul lumii”.

În 2011, la Dej, s-a trecut la sistemul cu Nord vs. Sud. Alba Iulia a găzduit evenimentul doi ani la rând, în 2012 și 2013. În 2014 All Star Game-ul feminin s-a ținut la Târgoviște. În 2015 și 2017 s-a jucat la Sfântu Gheorghe, iar între aceste două ediții, Brașovul a fost gazda.

*foto: Alina Cojocaru

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    BASCHETUL COVASNEAN MERITA UN ALL STAR GAME!! Cred ca federatia este deranjata de faptul,ca dominam baschetul feminin!! Ori anuleaza supercupa,ori All Star gamul.Este o hatarare necugetata si neserioasa!!

    cu 6 ani în urmă (21.01.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!