Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Fără baschet la Iași până la sfârșitul lunii ianuarie

Eduard Popa

Eduard Popa
02.01.2018

poli iasi meciuri amanate

Politehnica Iaşi nu a mai jucat acasă cu BC Mureş în contul ultimei etapei a turului Ligii Naţionale, meci care ar fi trebui să se dispute pe 28 decembrie. Partida a fost amânată pentru 10 februarie, după ce echipa ieşeană a primit interdicţie din partea Federaţiei Române de Baschet să mai organizeze vreun meci în condițiile prezente din Sala Polivalentă, susține site-ul local ziarulevenimentul.ro.

Lucrările pentru modernizarea arenei, care au tot au fost amânate în aceste luni, vor începe abia pe 3 ianuarie. Primăria Iaşi, cea care suportă atât cheltuielile pentru montarea parchetului, cât şi pentru tabelă de marcaj, cronometru de atac cu resetare la paisprezece secunde şi celelalte cerinţe ce nu pot mai pot fi trecute cu vederea, a anunţat că finalizarea acţiunii este prevăzută pentru 25 ianuarie.

În această perioadă echipa ieşeană trebuie să găzduiască patru partide: cu SCM U Craiova pe 4 ianuarie, cu Phoenix Galaţi (7 ianuarie), CSM CSU Oradea (13 ianuarie) şi CSM Steaua Eximbank București (20 ianuarie). Politehnica a amânat toate aceste dispute.

Primul joc care ar putea avea loc pe parchet în Sala Polivalentă ar fi cel de pe 27 ianuarie, în compania echipei BC SCM Timişoara, din etapa a cincea a returului, urmând ca apoi să se joace pe 30 ianuarie restanța cu SCM U Craiova. Celelalte trei partide s-ar juca cel mai probabil în luna februarie, în timpul pauzei pentru meciurile echipei naționale. Rămâne de văzut însă dacă adversarele Iașiului vor fi de acord cu această amânare, în special dacă ținem cont că Steaua și Oradea dau jucători importanți la naționala României.

Până acum Poli Iași a jucat un singur meci pe teren propriu în actuala stagiune a Ligii Naționale de Baschet Masculin, și acela pierdut în compania celor de la Timba Timișoara, scor 87-86.

*foto: foto eNdEr

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!