Stiri Cupa României Feminin

F4. Astăzi sunt programate jocurile din finală

Paul Olar (Sfântu Gheorghe)

Paul Olar (Sfântu Gheorghe)
14.03.2015

Sâmbătă, 14 martie, sunt programate finalele Cupei României la baschet feminin. CST BC Alexandria își măsoară forțele cu Univ. Vasile Goldiș ICIM Arad, într-o confruntare ce va demara la ora 17:00, la Sala
Sporturilor „Kati Szabo” din Sfântu Gheorghe.

Confruntarea din finala mică aduce față în față pierzătoarele de vineri seara. CST BC Alexandria a cedat la mare luptă disputa cu CSU Alba Iulia, încheiată la scorul de 73-69. De un meci la fel de încrâncenat au avut parte și sportivele lui Jose Araujo. Acestea au cedat după prelungiri întâlnirea cu ACS Sepsi SIC, scor 80-70.

De asemenea, partida conferă un duel între ocupantele locurilor trei și cinci la finalul sezonului regulat din Liga Națională. Se anunță, așadar, un duel atractiv, aspect dedus din ultimele două confruntări ale combatantelor.

Marea finală a Cupei României oferă o încleștare între ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și CSU Alba Iulia. Întâlnirea este programată la 19:30, urmând a fi transmisă în direct de către postul de televiziune Dolce Sport.

Precum am afirmat anterior, jucătoarele din Covasna au răpus pe ICIM Arad, la capătul unui meci electrizant. Americanca Stefanie Murphy a prestat impresionat în spațiul de trei secunde, conducându-și colegele spre victorie grație celor 29 de puncte, 25 de recuperări și 2 pase decisive.

De cealaltă parte, Elisabeth Pavel a reprezentat principala gură de foc a trupei lui Miroslav Popov, în semifinala cu Alexandria. Românca a evoluat aproape 30 de minute, izbutind 18 puncte și 7 recuperări.

Referitor la ultimul act, ACS Sepsi pornește cu un ascendent moral. Acesta se datorează faptului că turneul se desfășoară tocmai la Sfântu Gheorghe, într-o atmosferă ce va conta enorm.

*Foto: Henning Janos

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii