Stiri Cupa României Feminin

F4. Dan Calancea: „Este o calificare istorică pe care sportul brașovean cred că o merita”

Valentin Todea, Bogdan Isailă

Valentin Todea, Bogdan Isailă
06.02.2016

Formația de sub Tâmpa a trecut cu scorul de 72-55 de Phoenix Galați în cea de-a doua semifinală a Cupei României, urmând să joace mâine pentru trofeu împotriva celor de la ACS Sepsi SIC.

Antrenorul Brașovului, Dan Calancea, a vorbit la conferința de presă de după meci:

Ceea ce au realizat fetele în acest sezon regulat și în acest joc din semifinalele Cupei este cu totul ieșit din comun. Merită felicitate din plin pentru munca pe care au depus-o. Consider că mâine presiunea mai mare va fi pe Sfântu Gheorghe, astăzi presiunea foarte mare a fost pe echipa noastră pentru că eram favoriți din mai multe puncte vedere.

În finală probabil că jucătoarele vor juca fără niciun fel de presiune, nu avem absolut nimic de pierdut, Sepsi SIC este favorita certă însă așa cum am reușit și în meciul din campionat de pe teren propriu să o învingem, vom face tot posibilul să reușim să câștigăm și mâine.

Presiunea mult mai mare pe care a avut-o formația noastră și-a pus amprenta și asupra unora dintre jucătoare. Una peste alta este o calificare istorică pe care sportul brașovean cred că o merita.

Publicul a fost fenomenal și astăzi, fără dar și poate a fost al șaselea jucător, mâine cred că va fi ceva fabulos ceea ce se va întâmpla în sala noastră, și Sfântu Gheorghe se va deplasa cu o galerie numeroasă, și noi sper să avem cât mai mulți suporteri. Sperăm să oferim celor prezenți la sală un spectacol agreabil.

Referitor la faptul că Brittany Logan nu a evoluat deloc astăzi, tehnicianul a spus:

E venită doar de o săptămână și este extraordinar de dificil de integrat, relațiile de joc, automatismele nu se fac așa peste noapte. Ați văzut ce s-a întâmplat la primul joc din Final Four, Alba Iulia a forțat cu jucătoarea noua și a avut o evoluție foarte, foarte ștearsă. Voi vedea, dar probabil că mâine o să o introduc în teren.

*Foto: Mircea Roșca/ sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!