Stiri Cupa României Feminin

F4. Declarații Alba Iulia. Alexandra Uiuiu: „Am pornit foarte motivate, pentru că în campionat am pierdut contra Alexandriei”

totalbaschet.ro (Sfântu Gheorghe), Eduard Popa

totalbaschet.ro (Sfântu Gheorghe), Eduard Popa
14.03.2015

CSU Alba-Iulia a câștigat în prima semifinală a Cupei României împotriva celor de la CST Alexandria, cu scorul de 73-69. La conferința de presă ce a urmat acestei partide, jucătoarea celor de la CSU, Alexandra Uiuiu, și antrenorul alb-iuliencelor Miroslav Popov și-au exprimat opinia cu privire la acest meci.

„În primul rând doresc să felicit echipa din Alexandria pentru felul în care au luptat până în ultima clipă. Dovadă că au recuperat punctele pe final de meci. Am pornit foarte motivate, pentru că în campionat am pierdut două meciuri contra Alexandriei și cred că astea ne-a făcut să fim mult mai agresive și să ne dorim victoria. Nu știu dacă a fost un meci extraordinar pentru noi ca echipă, dar s-a văzut că am muncit și că ne-am dorit foarte mult să ajungem în finală. Despre arbitraj nu pot să comentez că nu este treaba mea.”, a declarat Alexandra Uiuiu, care a avu în partida de vineri 5 puncte, 9 recuperări și 4 pase decisive.  

Alexandra Uiuiu

A urmat apoi antrenorul Miroslav Popov, care a vorbit despre echilibrul acestui meci, dar și despre decizia tactică de a juca cu doi pivoți (Elisabeth Pavel și Larisa Toma) în același timp pe teren. 

”Cred că a fost un meci bun din partea ambelor echipe, meciul a fost unul echilibrat. La momentul potrivit am luat un avantaj bun, dar am pierdut niște mingi aiurea și le-am permis să intre în joc, și nu ar fi fost prima oară când pierdeam contra lor în acest fel. Felicitări Alexandriei! Au o echipă bună dar am sperat să nu ne bată de trei ori la rând. Ne vom revedea în play-off.

Țin să felicit și jucătoarele mele. Am evoluat foarte bine. Am avut câteva momente mai slabe, dar în mare am jucat bine, agresiv și asta ne-am dorit de la acest meci.”

miroslav popov

Totalbaschet: În opinia dvs, care este cea mai bună formație? Să jucați cu Larisa Toma și Elisabeth Pavel în același timp sau doar cu una dintre ele?

”Când Larisa (n.r. Larisa Toma) și Eli (n.r. Elisabeth Pavel) au jucat împreună a fost o opțiune bună. Nu prea am jucat așa, fiindcă de obicei o foloseam pe Jessica Kuster extremă. Dar este ceva la care ne putem gândi pe viitor. Pentru că unele echipe folosesc doi oameni mari și de aceea voi folosi doi ”5” în același timp. Poate voi folosi așezarea aceasta și în play-off.” 


CSU Alba-Iulia va întâlni în finala Cupei României la baschet feminin pe cei de la Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci transmis în direct pe Dolce Sport 2, sâmbătă, de la ora 19:30. 

*sursa foto: facebook csu alba iulia/ Sorin Stanciu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii