Stiri Cupa României Masculin

F4. Deven Mitchell cea mai bună performanță de la reîntoarcerea pe teren

Ioana Ardereanu

Ioana Ardereanu
07.04.2013

Echipa de pe Târnava Mare a obținut seara trecută calificarea în Finala Mare a Cupei României. Medieșenii și-au adjudecat victoria în fața amfitrionilor timișoreni cu scorul de 92 la 86, într-un meci în care scorul a fost mai mereu favorabil oponeților lor.

Confruntarea din cursul zilei de ieri a consemnat nu numai o victorie importantă pentru echipa lui Marcel Țenter, ci și cea de-a 3-a partidă de la revenirea lui Deven Mitchell pe teren după accidentare, pecedentele desfășurându-se în cadrul sezonului regulat, împotriva Craiovei, respectiv Timbei Timișoara. Aceasta a fost totodată și cea mai bună. 

În aproximativ 28 de minute petrecute pe teren, americanul a fost principalul marcator al victoriei medieșene, aducându-și un aport semnificativ atât în ceea ce privește partea ofensivă, cât și în apărare. El a avut un total de 24 de puncte, având 4/8 la aruncările de 2 puncte, respectiv 4/5 la cele din spatele semicercului. Acesta a mai adăugat 5 recuperări pentru un coeficient de 21 în dreptul eficienței.

Mitchell se află totodată la primul meci disputat în cadrul ediției curente a Cupei României.

Cât despre mediile din sezonul regulat, în 17 meciuri disputate în stagiunea actuală, aceasta înregistrează medii de 15.9 puncte, 4.3 recuperări, 1.4 pase decisive și un indice mediu de 16.2 la eficiență.

1 comentariu la aceasta stire:
  • GIGEL :

    Felicitari !!!
    mare jucator si mai ales profesionist.... a ajutat echipa in 2 momente cheie din meci. Fara acest senzational jucator GMM nu avea nici o sansa in meciul de ieri.... Felicitari Deven si succes in finala ..... Hai Gazu !

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!