Stiri

F4. Euroliga - Kostas Papanikolaou: „Trebuie să jucăm simplu cum am făcut-o tot sezonul”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
19.05.2017

Olympiacos are misiune dificilă în semifinala întâri din cadrul Final Four-ului Euroligii masculin, unde va da peste campioana în exercițiu, CSKA Moscova. Kostas Papanikolaou a a vorbit în cadrul conferinței de presă despre însemnătatea participării la acest turneul final, dar și despre modul în care trebuie abordat meciul cu formația rusă:

„Este întotdeauna ceva special să fi printre cele mai bune patru echipe din Europa. Pentru acest lucru am luptat pe durata întregului sezon. Suntem foarte mulțumiți și fericiți că suntem aici. Avem șansele nostre să luptăm pentru trofeul Euroligii – este ceva special pentru care lupți tot sezonul, la fiecare antrenament. Meciurile din Final Four sunt întotdeauna dificile, sunt mereu echilibrate. Trebuie să fim concentrați pentru 40 de minute și să respectăm plan pe care antrenorii noștri l-au pregătit. Trebuie să jucăm simplu cum am făcut-o tot sezonul, să jucăm bine în defensivă și să ne găsim ritmul și încrederea în atac. Nu trebuie să facem nimic nou, nimic în plus față de ce am făcut până acum”.

În acest sezon al Euroligii, Kostas Papanikolaou a evoluat în 35 de partide cu medii statistice de 8.1 puncte, 4.7 recuperări și 1.5 pase decisive.

*foto: dailyknicks.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!