Stiri

F4. Euroliga - Milos Teodosic: „Am venit aici pentru a ne apăra titlul”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
19.05.2017

CSKA Moscova joacă cu Olympiacos în prima semfinală din Final Four-ul Euroligii. Cel mai important jucător al formației ruse, Milos Teodosic, a vorbit despre confruntarea cu trupa elenă. Sârbul spune că echipa sa a venit la Istanbul pentru a-și apăra titlul cucerit în sezonul trecut și consideră că CSKA are experiența necesară pentru a repeta această performanță:

„În general, în jocurile din Final Four poți juca cu doar două trei antrenamente. Poate nu voi pregătit din punct de vedere fizic, dar mental voi fi. Voi încerca să-mi ajut mai cât mai mult posibil și să nu-mi îndrept atenția înspre durere. Sinan Erden Dome nu a fost o sală norocoasă pentru CSKA, dar asta a fost cu mult timp în urmă. Trebuie să uităm acest lucru și să ne concentrăm asupra acestei semifinale. Am venit aici pentru a ne apăra titlul. Avem experiență și trebuie să arătăm asta în fața lui Olympiacos. Ei sunt împreună de câțiva ani, o echipă grozavă care nu s-a schimbat foarte mult. Ei nu depind doar de Spanoulis. Acolo este de asemenea Printezis, și spiritul lor de echipă îi fac un oponent periculos pe care noi îl respectăm mult.”

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!