Stiri Cupa României Masculin

F4. Filip Adamovic: „Suntem extrem de încrezători în forțele noastre, respectiv în chimia echipei”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
01.04.2015

BC Mureș Târgu Mureș dă piept joi la Pitești cu CSU Atlassib Sibiu în prima semifinală din cadrul Final Four-ului Cupei României. Conducătorul de joc al formației din „Junglă”, Filip Adamovic, a vorbit în câteva cuvinte despre turneul de la Pitești, respectiv despre șansele celor patru combatante de a pune mâna pe trofeu.

„Problemele cu care se confruntă în prezent CSU Sibiu nu sunt problemele noastre. Ei voi încerca să facă totul pentru a câștiga acest meci cu noi în încercarea de a salva sezonul. Pe de altă parte, noi trebuie să avem grija noastră. În acest moment suntem extrem de încrezători în forțele noastre, respectiv în chimia echipei. La modul în care am evoluat în ultimele 2 luni ne dă toate motivele să ne simțim astfel. 

Nu pot să spun exact cine este favorită la cucerirea trofeului. Poate BCM U Pitești, având în vedere faptul că vor juca în fața propriilor suporteri. Totuși, cel mai corect e să spunem că fiecare pornește cu 25%”, a declarat Adamovic pentru TotalBaschet

Baschetbalistul originar din spațiul ex-iugoslav a jucat 2 partide pentru BC Mureș în Cupa României, mai exact dubla cu Steaua din sferturile de finală. Acumulat, în cele două confruntări, Filip a marcat 36 de puncte, având 2 recuperări, 3 pase decisive, 2 intercepții, 2 mingi pierdute și 33 la eficiență, totul în 49 de minute jucate. 

Duelul ardelean dintre BC Mureș și CSU Sibiu se va juca joi, 2 aprilie, începând cu ora 17:15, și va putea fi urmărit în direct pe postul de televiziune DigiSport 3. 

*Foto: Radu Roșca (sportpictures.eu)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!