Stiri Cupa României Masculin

F4. Ivan Ivanovic: „Nu există nicio favorită, dar eu mă aștept ca BC Mureș să câștige acest trofeu”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
01.04.2015

Căpitanul formației BC Mureș Târgu Mureș, una dintre cele patru echipe prezente la Final Four-ul Cupei României de la Pitești, Ivan Ivanovic, a prefațat competiția organizată de BCM U Pitești, spunând că primul obiectiv al echipei este să treacă de CSU Sibiu în semifinale.

„Cupa României este o competiție specială și nu există nicio favorită, dar eu mă aștept ca BC Mureș să câștige acest trofeu. Nu ne gândim foarte mult la Sibiu și la situația acestei echipe. Cu siguranță Sibiul este o echipă periculoasă, dar noi ne gândim doar la jocul nostru. Dacă noi ne vom face jocul atunci cu siguranță nu vom întâmpina probleme. Prima și prima dată ne gândim să trecem de Sibiu, iar abia apoi gândurile noastre se vor îndrepta spre meciul din finală”, a mărturisit Ivanovic într-o declarație acordată site-ului TotalBaschet

Confruntarea dintre BC Mureș Târgu Mureș și CSU Atlassib Sibiu este prima din cadrul F4-ului Cupei României. Cele două grupări se vor duela în Sala Trivale cu începere de la ora 17:15, meciul fiind transmis în direct de DigiSport 3.

În celălalt meci al semifinale se vor întâlni gazdele de la BCM U Pitești și bănățenii de la Baschet Club Timișoara. Această întâlnire va debuta la ora 19:45 și va fi transmisă de DigiSport 2. 

*Foto: Radu Roșca (sportpictures.eu)

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    dada
    Un mercenar si nimic mai mult asta esti tu Ivanovic....ai vandut impreuna cu Mladenovic meciul celor de la Mures. Caracter infect asta esti !!!
    Sa castige cel mai bun ...imi e chiar indiferent deoarece in playoff voi fi suporterul Energiei. Numai bine.

    cu 9 ani în urmă (02.04.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii