Stiri Cupa României Feminin

F4. L’Oreal Price: „Atmosfera din sală a fost senzațională”

Paul Olar (Sfântu Gheorghe)

Paul Olar (Sfântu Gheorghe)
15.03.2015

Sala Sporturilor „Szabo Kati” a fost luată cu asalt sâmbătă seara. Arena din Covasna a găzduit finala Cupei României dintre ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și CSU Alba Iulia, încheiată la scorul de 61-54.

Atmosfera electrizantă a impresionat-o până și pe L’Oreal Price, una dintre componentele învinselor. Americanca vede partea plină a paharului, precizând că ardelencele își focalizează atenția spre Play-Off.

„Precum a spus domnul antrenor, atmosfera din sală a fost senzațională. Cred că este bine să jucăm într-un astfel de mediu. Ne va ajuta în viitor această experiență. Sepsi a fost mai bună pe final, înscriind numeroase aruncări. Ne vom învăța lecția pentru a fi cât mai pregătite de Play-Off. Suntem afectate că am pierdut a doua finală la rând. Doare să vezi cum unii oameni se bucură, însă sper să trecem peste și să dăm totul cu Alexandria.”

*Foto: Sorin Stanciu/CSU Alba Iulia

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!