Stiri Cupa României Masculin

F4. Laszlo Polyak s-a accidentat la finalul partidei cu U-BT

Paul Olar (Oradea)

Paul Olar (Oradea)
11.04.2016

Participarea la Final Four-ul Cupei României nu a fost de bun augur pentru BC Mureș Târgu Mureș. Formația antrenată de Barnabas Szaszgaspar a cedat semifinala cu U-Banca Transilvania, încheiată la scorul de 73-67.

Pe lângă eșecul înregistrat, tigrii l-au pierdut și pe Laszlo Polyak, sportiv ce a suferit o accidentare stupidă. Mai exact, în finalul partidei, fundașul a luat o acțiune pe cont propriu, încercând să finalizeze un lay-up. Spre neșansa baschetbalistului născut în Ungaria, acesta a aterizat pe unul dintre led-urile publicitare, suferind o entorsă la gleznă.

Laszlo nu a mai revenit pe parchet, primind imediat îngrijiri medicale de la doctorul formației mureșene. El a încheiat disputa cu 6 puncte, 7 recuperări și 4 pase decisive.

De asemenea, Yurii Fraseniuk a acuzat la rândul său probleme pe finalul întâlnirii.

BC Mureș își va măsura forțele în prima rundă a Play-Off-ului cu SCM U Craiova. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!