Stiri Cupa României Feminin

F4. Miroslav Popov: "Jucătoarele mele au ratat multe lay-up-uri şi aruncări libere de la 3 puncte"

Eduard Popa, Bogdan Isăilă (Braşov)

Eduard Popa, Bogdan Isăilă (Braşov)
06.02.2016

miroslav_popov

CSU Alba Iulia a pierdut în prima semifinală a Cupei României, scor 65-45, în compania celor de la Sepsi SIC Sfântu Gheorghe.

Antrenorul lui CSU şi al naţionalei României, Miroslav Popov, s-a arătat dezamăgit de faptul că elevele sale au ratat numeroase aruncări uşoare, dar speră ca echipa sa să performeze mai bine în playoff-ul LNBF.

"Am ratat numeroase aruncări de la 2 puncte, de 3 puncte, chiar şi lay-up-uri. Cred că asta s-a produs din cauza faptului că am jucat sub presiune. Nu ştiu de ce. Cu siguranţă putem juca mai bine decât am făcut-o astăzi.

Am avut nişte momente foarte slabe în atac. Este frustrant că jucătoarele mele au ratat astăzi lay-up-uri uşoare sau aruncări de 3 puncte când erau libere. Dar din fericire nu avem cum să mai repetăm un astfel de meci şi va trebui să ne pregătim mai bine pentru campionat.

Am şi schimbat echipa. Am adus în iarnă trei jucătoare noi, acum două zile o altă jucătoare. Este o problemă pentru noi acest lucru, dar va trebui să ne descurcăm."

Sepsi Sfântu Gheorghe va juca în finala Cupei României cu câştigătoarea dintre Olimpia CSU Braşov şi Phoenix Galaţi.

*foto: Valentin Todea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!