Stiri Cupa României Feminin

F4. Miroslav Popov: „Sunt mândru de echipa mea”

Paul Olar (Sfântu Gheorghe)

Paul Olar (Sfântu Gheorghe)
15.03.2015

CSU Alba Iulia a pierdut finala Cupei României. Gruparea din Orașul Unirii a cedat duelul cu ACS Sepsi SIC, scor 61-54.

Miroslav Popov recunoaște superioritatea oponentelor și se declară satisfăcut de prestația elevelor sale.

„Vreau să spun că a fost o performanță remarcabilă. Am jucat finala într-o atmosferă frumoasă. Două echipe s-au luptat pentru trofeu și cred că meciul a fost strâns peste 30 de minute. Ele au avut șanse mai bune de a înscrie, iar noi am căzut în defensivă. Nu contează, sunt mulțumit de echipa mea. Am avut săptămâna trecută un turneu bun, în Cupele Europene. De asemenea, Sfântu Gheorghe a fost mai puternică, a jucat bine și meciul le-a aparținut în ultimele cinci minute. Felicitări tuturor, a fost un turneu reușit.”

Referitor la factorul ce a înclinat balanța în favoarea lui Sepsi, antrenorul ex-iugoslav a declarat următoarele:

„Cred că Murphy a făcut diferența sâmbătă seara, deoarece este mai rapidă decât pivoții noștri. Am încercat să fac modificări, însă am greșit în momente importante. De asemenea, nu am apărat bine spațiul de trei secunde. Cred că Sfântu Gheorghe a fost mai puternică și din punct de vedere fizic.”

Tehnicianul a vorbit și despre accidentarea suferită de jucătoarea Alexandra Uiuiu.

„Alexandra se confruntă cu dureri la genunchi, însă sper să își revină. Ea contează mult în angrenajul nostru și sper că nu va fi nimic teribil.”

*Foto: Gyurko-Henning Balazs

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!