Stiri Cupa României Feminin

F4. Romina Filip: „Vrem să furnizăm surpriza și să jucăm finala Cupei”

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
05.02.2016

Sala sporturilor „DP Colibași” din Brașov va găzdui la sfârșitul acestei săptămâni Final Four-ul Cupei României. Calificată în premieră în această faza a competiției, Phoenix Galați va juca sâmbătă cu echipa gazdă Olimpia CSU, de la ora 16.15.

„In pofida faptului că vom întâlni cel mai puternic adversar posibil, având în vedere că se joacă la Brașov, ultimul meci împotriva lor ne-a dovedit că este posibil să furnizăm surpriza și să jucăm finala Cupei României. Consider că presiunea va fi pe umerii lor având în vedere configurația clasamentului din sezonul regulat care le desemnează drept favorite”, a declarat internaționala de la Phoenix, Romina Filip. Cele două echipe se vor duela și în play-off.

*Foto: Facebook Phoenix

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!