Stiri Cupa României Masculin

F4. U-Banca Transilvania, prima finalistă

Paul Olar (Oradea)

Paul Olar (Oradea)
10.04.2016

U-Banca Transilvania este prima finalistă a Cupei României. Formația pregătită de Marcel Țenter a învins pe BC Mureș Târgu Mureș, scor 73-67.

Echipele de start

U-Banca Transilvania – Filip Adamovic, Kyndall Dykes, Adrian Guțoaia, Rolland Torok, Ivan Zigeranovic

BC Mureș Târgu Mureș - Goran Martinic, Laszlo Polyak, Alhaji Mohammed, Yurii Fraseniuk, Ousmane Barro

Întâia posesie aparține mureșenilor, care inaugurează tabela printr-un slam dunk al lui Ousmane Barro. Rolland Torok pătrunde și egalează, cu un semi-cârlig de mână dreaptă. Combatantele imprimă un ritm de joc rapid confruntării, fără a se desprinde pe tabelă. Se încearcă mult de la distanță, fără șansă însă. Ousmane Barro marchează pentru 4-9 și îl determină pe Marcel Țenter să solicite un prim time-out al confruntării. Rolland Torok și Filip Adamovic o readuc pe U-BT în joc, fundașul bosniac scuturând plasa de la mare distanță, 11-12. Sfertul se încheie în manieră echilibrată, 19-19.

Se joacă la fel de dinamic și în actul secund. Filip Adamovic conduce ofensiva colegilor săi, în timp ce mureșenii plimbă des balonul, ce îl caută de cele mai multe ori pe Alhaji Mohammed. Nandor Kuti iese în evidență cu o recuperare de senzație în fața lui Ousmane Barro, iar Kyndall Dykes izbutește ulterior un slam-dunk, 29-23. BC Mureș nu își revine și este pedepsită de Muhamed Pasalic din spatele arcului de cerc, 32-23. Ba mai mult, baschetbaliștii lui Szaszgaspar Barnabas comit abatere de opt secunde, iar Pasalic contabilizează un nou coș de trei puncte, 35-23. Același Pasalic este în mare formă și consfințește un parțial de 15-0 al clujenilor, grație unei noi reușite din spatele liniei de 6.75, 38-25. Drept urmare, formația antrenată de Marcel Țenter intră la cabine sub adăpostul a 12 puncte, 42-30.

Pasalic deschide partea secundă tot cu un coș de la mare distanță, 45-30. Alhaji Mohammed nu se lasă mai prejos și punctează la rândul său din spatele arcului de cerc. Aliaksandr Pustahvar limitează ecartul oponenților la doar o posesie, 48-43, după opt puncte totalizate succesiv.  Ivan Zigeranovic o scoate pe U-BT din faliment, cu un semi-cârlig de mână dreaptă, dar Marinic iese în evidență cu o oferită superbă, strângând din nou situația, 52-48.

Energia din actul precedent o ajută pe BC Mureș să înceapă în forță secvența decisivă. Goran Martinic își lasă amprenta asupra desfășurării meciului, punându-și la conducere, 55-61. De notat faptul că în momentul în care Martinic a înscris, BC Mureș conducea la general, în repriza a doua, cu 13-31. Un moment neplăcut îl are în prim plan pe Laszlo Polyak. După ce încearcă să arunce în aer, fundașul mureșean aterizează cu glezna în led-urile publicitare și este scos de pe teren accidentat. Miroslav Todic și Nandor Kuti o restabilesc pe U-BT la conducere, 62-61. Alhaji Mohammed ridică publicul în picioare cu un slam-dunk peste Kyndall Dykes. Arbitrii consideră că Mohammed a fost și faultat, 62-64.

În ultimele minute, formațiile alternează la conducere, oferind un final incandescent. Spre neșansa mureșenilor, Yurii Fraseniuk suferă la rândul său o accidentare și este înlocuit Goran Gajovic. Ajuns la linia de libere, Filip Adamovic îi desprinde pe clujeni la 69-67. BC Mureș irosește posesia, iar Kyndall Dykes pătrunde cu efect, 71-67, tabela indicând 10 secunde rămase din încleștare. Timpul nu este însă suficient ca BC Mureș să răstoarne soarta semifinalei.  

Marcatori:

U-BT: Muhamed Pasalic 16, Rolland Torok 12, Kyndall Dykes si Miroslav Todic 10.

BC Mures: Goran Martinic si Aliaksandr Pustahvar 12, Goran Martinic 11.

42 comentarii la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș mariuscalin :

    ultimele 2-3 minute
    Atitudinea jucatorilor de la Mures a fost alta in a doua parte a meciului. Totusi, la un final atat de strans, cred ca experienta si atentia la detalii ale lui Prakuraitis au lipsit. Pentru noi sezonul este gata si nu stiu daca anul viitor mai jucam la acelasi nivel.

    cu 8 ani în urmă (10.04.2016)
    • SCM "U" Craiova Andrei<3Scm:

      Play off
      Totuși, vine play-offul.... Știam fanii mureșeni mai optimisti

      cu 8 ani în urmă (10.04.2016)
    • BC Mureș Târgu Mureș mariuscalin:

      optimism
      Echipa este rupta in 100, antrenorul nu are experienta de playoff...strategia cu resuscitarea unui "fost" a mers anul trecut cu Dykes, dar nu a mers cu Mohammed. Alhadji ne-a adus aici si tot el ne-a ingropat si meritul conducerii este ca nu a facut nimic sa-l ajute

      cu 8 ani în urmă (10.04.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    Sfirsit?
    Se pare ca se apropie sfirsitul baschetului de performanta la Tg Mures. Din pacate!

    cu 8 ani în urmă (10.04.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe xdm73:

      Trist
      dar din ce in ce mai adevarat.

      cu 8 ani în urmă (10.04.2016)
    Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Mures
    Muresenii au suferit la poz 1. Doar Martinic s-adescurcat pe aceasta pozitie, Mohammed si Jurevicius nu s-au descurcat comitand multe greseli in prima parte. Mi-a placut Polyak chiar daca altadata l-am contestat. Foarte important in ambele faze. Nuse se stie daca verdictul meciului era acelasi daca Polyak nu se accidenta.
    Clujenii au invins dar nu m-au convins. Joc incalcit, la nimereala cu un Dykes sub prestatiile obisnuite.

    cu 8 ani în urmă (10.04.2016)
    • tzontzolino:

      mohammed
      Stim cu totii ca umbla doar dupa statistici si cred ca deja are unele bune si nu se agita iar cu cele din Cupa pe care nu le mentioneaza nimeni...probabil de aceea a jucat azi asa rau!

      cu 8 ani în urmă (10.04.2016)
    Raspunde
  • tsc_1980 :

    Csm Oradea
    Acel 5%acordat de obicei gazdelor, astazi a fost cel putin 20% in favoarea clujenilor.
    Pe de alta parte, galeria studentilor nu s-a ridicat la nivelul obisnuit, adresand injurii si obscenitati specatorilor si galeriei bihoreana-muresana!

    cu 8 ani în urmă (10.04.2016) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș mariuscalin :

    anul viitor la Mures
    Eu mi-as dori o echipa de indigeni, condusa de Polyak si Lazar, cu Barabasi si altii de la echipa 2 in primul 5. Poate vom retrograda, dar macar facem un fenomen sa mearga inainte

    cu 8 ani în urmă (10.04.2016) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca u66 :

    tsc_1980
    Arbitrajul a fost corect, iar oradenii au fost de partea muresenilor. Cat despre faptul ca galeria studentilor ar fi adresat injurii spectatorilor si galeriei muresene, eu nu am vazut asa ceva, desi am fost la meci. Si nici nu cred ca ar fi avut vreun motiv, pt ca ambele galerii s-au respectat iar jocul, desi a fost foarte antrenant, mai ales spre sfarsit, nu a depasit limitele sportivitatii. Cat despre mureseni, au jucat mult mai bine decat in ultimul meci de la Cluj, lucru asteptat de altfel, avand in vedere aportul lui Mohamed. Intradevar, Dykes a fost sub prestatiile obisnuite, dar a salvat meciul la final. Speram ca maine sa fie la fel. Hai U-BT!!!

    cu 8 ani în urmă (10.04.2016)
    • tsc_1980:

      Csm Oradea
      Arbitraj corect?? Nu s-au adresat injurii? Era baietasul acela cu sapca rosie care arata semnul pacii la toata lumea, dar in fine ce rost mai are acum? Doar sunteti de la Cluj!
      Sper sa va suim miine pe garduri!

      cu 8 ani în urmă (10.04.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Tu esti doctor in baschet...demonstrat de atatea ori cu Achim si toate alea. Asa ca da, a fost furt pe fata...protestele bancii muresene au fost fara numar, acordandu-se cu 20% mai multe tehnice decat deobicei, jucatorii mureseni protestand si plangand de nervi pt ca sunt furati pe fata

      cu 8 ani în urmă (10.04.2016)
    • tsc_1980:

      free62
      Free 62 pariez ca si tu esti vreun scuipator de seminte ajuns din intamplare in salile de baschet!

      cu 8 ani în urmă (10.04.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      De atatia ani de cand ma duc, daca scuipam seminte, trebuia sa fie plin Demianu de sa nu mai poti juca baschet acolo:)))))

      cu 8 ani în urmă (10.04.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Eu spre desebire de tine stiu cand e arbitrajul prost si cand ne si ajuta chestia atsa o si recunosc. Adica recunosc is acuma ca anul trecut la Tg Jiu am fost ajutati(nu decisiv, dra ajutati cand ami erau 3 min din meci). Recunosc ca in tur cu Sibiul am fost ajutati, dar astazi te las pe tine sa iei cu seminte floarea soarelui

      cu 8 ani în urmă (10.04.2016)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca zol2121:

      "Sper sa va suim miine pe garduri!"
      Aveti 0 trofee da ai o atitudine de parca ati fi buricul pamantului

      cu 8 ani în urmă (10.04.2016)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      Serios
      Si compari echipa aia inapta si plina de tarani a clujului cu Oradea? Mai bine 10 finale pierdute decat un trofeu cu o echipa ca a voastra.

      cu 8 ani în urmă (11.04.2016)
    • U BT Cluj-Napoca hell:

      U
      Bine că sunteți voi jentalmeni, lorzi ce dracu!

      cu 8 ani în urmă (11.04.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Plina de tarani? Noh mah frumoasa remarca...

      cu 8 ani în urmă (11.04.2016)
    Raspunde
  • tzontzolino :

    libere
    BC Mures, ati pierdut fix din cauza ratarii de libere!

    cu 8 ani în urmă (10.04.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea 3punkte :

    Greselile si Victoria
    Greselile multe au tras inapoi caruta muresenilor. Sniperii de la BC Mures abia au tras la cos si plus ca nu erau in apele lor. Debusolati, tacuti, parca prea de vreme a inceput meciul pentru ei. Nu am vazut nimic plus in jocul BC Muresului fara antrenorul care le-a adus in F4.

    Echipa UB-T stia din primul minut de ce a venit la F4.Erau mai motivati de Dykes si de Adamovici. Cei doi dau un plus oricarei echipe. Torok a facut inca un joc bun. Asa in ultimele 2 minute au preluat conducerea pe care l-au pierdut dupa al 3 sfert, in mod ciudat,interesant, cand publicul oradean a inceput sa-l impinga pe jucatorii mureseni.

    cu 8 ani în urmă (10.04.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe silviu :

    Tsc_1980
    Sunt sigur ca ai văzut alt meci.In alta ordine de idei, nu ești cu nimic diferit de prietenul cu șapca, ba mai mult, ești teribil de ipocrit.Si frustrat.

    cu 8 ani în urmă (10.04.2016) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca trt :

    BC Mures...
    Tuturor oamenilor din sala !!! Nu trebuia huiduita echipa "U" la inceputul meciului la prezentarea echipelor...si totul era OK ! Bihorenii sau Muresenii cand au venit la Cluj au fost aplaudati ! Nu conteaza ca azi oradenii au tinut cu Muresul treaba lor, dar nu trebuia sa ne fluiere,asta-i clar! In sala au fost oradeni carora le-a fost rusine de atitudinea galeriei lor , se stiu ei si o pot spune deschis!Nu am mai scris de peste un an...nu ma pot abtine !
    Salutari de la Cluj pentru tme , tsc_1980 si tuturor celor care ne-au vrut in play-off ! Numai bine , NUMAI "U" , RESTUL E TACERE ! Ne auzim la anul...

    cu 8 ani în urmă (10.04.2016)
    • CSM CSU Oradea nexco:

      ??? 0.0 , 27 , 4 , 22 ..
      Toate astea vin de la meciul de miercuri (unde la prezentare au fost aplaudati !) , o sa vezi azi ce inseamna H ,, u " !

      cu 8 ani în urmă (11.04.2016)
    • CSM CSU Oradea minotauro:

      Huiduieli
      Am fost la meci si nu mi s-a parut ca ar fi fost clujenii huiduiti la prezentare (la final nu am vazut), or fi fost probabil cateva raslete, dar nu o stare generala.
      Cat despre faptul ca a fost muresul sustinuta:
      1. Galeria oradeana au o relatie mai buna cu cei de la Mures
      2. Se stie ca nu avem un istoric foarte bun contra U, asa ca preferam Muresul in finala;

      cu 8 ani în urmă (11.04.2016)
    Raspunde
  • tsc_1980 :

    free62
    Silviu,baiatul cu sapca esti tu?

    cu 8 ani în urmă (10.04.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Da fix, eu nu am altceva de facut decat sa fac deplasari pt a vedea baschetul mirific propus de Tenter sau si mai bine ca sa va injur pe voi. AI niste comentarii demne de unii tovarasi de la sud.
      Oricum maine fereasca dumnezeu sa nu castige Achim cupa(desi e cam greu de crezut ca se poate asa ceva in situatiile date), ca iar o sa ne explici cume cel mai slab antrenor de pe suprafata pamantului.

      cu 8 ani în urmă (10.04.2016)
    • CSM CSU Oradea popsiis:

      Sud
      Te referi la sud steaua, ca eu nu pricep?

      cu 8 ani în urmă (11.04.2016)
    Raspunde
  • tsc_1980 :

    free62
    Free pe bune ca esti prost!! Si chiar faci de ras Clujul! Te rog eu du-te si culca-te! Si sa iti mai spun ceva eu am sustinut azi Clujul!

    cu 8 ani în urmă (10.04.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Vai dragu de tine, ms la fel.

      cu 8 ani în urmă (10.04.2016)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    felicitari
    sunt atta de fericit de victoria asta, iar legat de arbitri pot sa spun doar au tinut cu ambele echipe, in primele doua sferturi a fluerat mai mult in favoarea echipe din Cluj , iar repriza a doua a fost pentru Mures, Pasalici multumesc pentru cosurile de 3 puncta, nu credeam ca am sa spun asta dar astazi sunt fericit datorita prestatie tale de 3 puncte, iar pentru TSC ar trebui sa fi mai fair fata de ce spui legat de fani din sala a Clujului, daca un tip a inceput sa arate semene asta nu inseamna ca toti am facut asta, sau am inceput sa injuram publicul Oradean sau Muresan. ar fi frumos daca ai spune de la inceput cine ce a facut, nu sa acuzi toti suporteri precum ai facut in primul comentariu al tau, si imi pare rau ca s-a ajuns sa fim huiduiti in sala din Oradea, pact speram sa fi nu se intample asta, dar cine stie maine la finala poate va fi frumos. Hai U-BT

    cu 8 ani în urmă (10.04.2016)
    • CSM CSU Oradea nexco:

      .
      Toate pleaca de la cei care au reprezentat U BT miercuri pe parchet . ( pentru cei care au vazut live cele intamplate ).

      cu 8 ani în urmă (11.04.2016)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    Clar
    Nu inteleg de unde atata oripilare pentru ca Oradea a tinut cu Muresul. Clujul a fost si este o emulatie clara a Asesoft, printre cele mai urate si enervante echipe a campionatului, vesnic proteste, vesnic violenta, vesnic scandal. suporterii din sala la un nivel aproape josnic, mai este ceva de discutat? Daca ati vazut meciul de la televizor nu are rost sa comentati la aceste afirmatii, altfel toate cele bune.

    cu 8 ani în urmă (11.04.2016) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    U
    Invidia asta va roade de va cresc viermi la ficat.... Nu ca nu ar trage arbitrii cu voi la meciurile televizate, aveți același sponsor cu federația!

    cu 8 ani în urmă (11.04.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    Pacat
    Nu am fost la meci și nici măcar nu l-am văzut la la tv dar chiar nu înțeleg de unde atâta ura. Era clar ca Oradea va susține Muresul pt ca e o echipa mai abordabila pt noi dar de aici pana la înjurături și huiduieli e cale lunga. Eram sigur ca vor fi urmări după meciul de miercuri dar nu de acest nivel. Eu sper ca azi sa nu se transmită și în teren acest conflict pt ca va strica meciul. Hai CSM!

    cu 8 ani în urmă (11.04.2016) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca dans :

    Dezamagire la Oradea
    Nu am mai fost de 4-5 ani in sala voastra si sunt foarte dezamagi sunteti schimbati dar nu in bine....f multa URA..pacat
    Din pacate atat antrenorii cat si jucatorii Clujului au fost huiditi de la intrarea la incalzire ,O atitudine extrem de urata a celor 2-300 oameni care erau atunci in sala.Crainicul salii mai ales in primul sfert parca era angajatul Muresului asa se mai bucura la cosurile lor.Fiecare poate sa aiba o simpatie dar sa te comporti asa la un meci la care sunteti organizatori ,la care trebuia sa va bucurati de un meci de baschet....sau va e asa frica de finala. Cu huiduieli de pe primul atac nu se rezolva nimic aratati jalnic ,vreti sa va incurajati echipa atunci cantati si dati dovada ca sunteti oameni civilizati asa cum credeam ca sunteti...O galerie frumoasa nu huiduie echipa adversa ci isi incurajeaza propria echipa.Suporterii vostri care vin la Cluj pot sa confirme sau infirme daca noi am huid echipa voastra la incalzire , la prezentare ...
    Aplauzele de la final au inceput de la galeria muresenilor si da ati aplaudat si voi.

    Bafta CSM in finala si lupta U-BT.
    As vrea sa vad azi mai putina URA , baschet frumos si sa castige echipa cea mai buna.
    Bafta U.

    cu 8 ani în urmă (11.04.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    @dans
    Nu s-a schimbat nimic, dovada e atitudinea de la meciul de miercuri care s fost ok pana Dykes a reacționat nervos, urmat de Pasalic și Zigeranovic. Sper ca azi sa se revină la atmosfera de fair play.

    cu 8 ani în urmă (11.04.2016)
    • CSM CSU Oradea minotauro:

      Dykes
      O fi rectionat Dykes, dar hai sa recunoastem ca Uros a lovit primul cu cotul, chiar la atacul clujului de la faza anterioara conflictului; asa ca hai sa fim seriosi si sa vedem lucrurile asa cum sunt, o rectie nervoasa a 2 jucatori, atat si nimic mai mult.
      Si sunt fan oradean

      cu 8 ani în urmă (11.04.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Matusalem_ic :

    spectacol
    1. Imi aduc aminte de galeria Oradei, prezenta anul trecut la un meci in fata Clujului, in Horia Demian. A aplaudat si cantat in continuu, a fost apalaudata, pe buna dreptate de fanii clujeni. Mi-am spus atunci ca avem de invatat de la ei, pentru ca erau "galagiosi" dar intr-un mod extrem de civilizat.

    2. Cred ca stiu cine este "baietelul cu sapca rosie". La nervi are gura spurcata si nu este un exemplu de civilizatie, parca intr-adevar tot mai des in ultima perioada. Pe mine ma deranjeaza cand injura si cand face comentarii josnice la adresa oricarui din sala (fie arbitru, fie jucator strain), nu de alta, dar am baiatul de 6 ani cu mine la meci. Si aici vreau sa ajung.

    3. Motivul pentru care imi aduc baietii la baschet este tocmai pentru ca vreau sa le arat un alt model decat se poate vedea de multe ori pe stadion. Un sport extrem de frumos, de adevarat, in care sportivii depun un efort considerabil, sunt o echipa sau esueaza, faze care iti incanta privirea si...suporteri civilizati. Parca anul asta, mai mult ca niciodata, toata lumea striga, injura, uraste, uitati-va ce se intampla si pe acest forum...Nu e normal sa participam la acest fenomen si sa-l incurajam. Nu cred ca asta e directia. Nu voi huidui niciodata, si nu am facut-o nici macar acum 3, 4 ani, cand Burlacu facea niste gesturi josnice in sala Horia Demian. Am inteles ca voi incuraja un fenomen periculos pentru noi toti. Indiferent cat de frustrati, nervosi sau "fanatici" am fi.

    4. Probabil ca echipa Clujului trebuie sa se gandeasca de ce atrage aceste reactii ostile, probabil ca o schimbare va avea loc oricum la echipa, indiferent de ce intampla in play-off sau in aceasta finala. Sunt jucatori de un caracter deosebit acolo, cum probabil sunt si mercenari, ca la fel in mai toate echipele. Aleg sa-mi pastrez in memorie galeria foarte frumoasa a Oradei, le urez succes in finala, tin cu "U", dar mi s-ar parea normal sa castige cea mai buna azi si toti copii care vor fi in sala azi sa plece acasa ca de la un eveniment de tara civilizata.

    cu 8 ani în urmă (11.04.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Din cauza jocului frustrarea e mare si pt oamenii obisnuiti si decenti la meciurile de acasa. Adica si eu injur asa mai incet de 100 de ori pe meci in ultima vreme si nu are Tenter stramosi cate i-am urat. Pe undeva e normal ca la un asa joc prost, chinuit si fara orizont apare frustrarea si asta se vede si in teren. Apar tot felul de reactii pe care publicul advers le interpreteaza in fel si chip....e o situatie ciudata. Daca Tenter castiga azi cupa, am pus-o ca nu mai scapam de el pana la pensie...

      cu 8 ani în urmă (11.04.2016)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      Comentariu
      De bun simt. Așa ar trebui sa gândim toți și sa mergem la sala pt spectacol.

      cu 8 ani în urmă (11.04.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Matusalem_ic:

      aurit grait-ai
      Am vazut ca in ultimile tale postari, free62, increderea in Tenter nu mai e, recunosc ca personal nu inteleg intotdeauna deciziile lui, mai ales can striga la Kuti, cand Adamovic sau Dykes fac ce vor pe teren, dar ramane antrenorul care ne-a condus spre un trofeu extraordinar impotriva asesoftului, care s-a "lipit" la momentul oportun de echipa si eu as zice ca lucrurile ar putea avea urmatorul scenariu: castigam si campionatul cu el, dupa care va pleca singur in glorie, cum a mai facut-o, noi o s aavem vreo 3, 4 sezoane in care ne vom chinui si il mai prindem o data antrenor in vreo 5 ani, cand Kuti va deveni lider al echipei si chimiadintre ei doi va fi perfecta. Ce zici?

      cu 8 ani în urmă (11.04.2016)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii