Stiri Cupa României Feminin

F4. Zoran Mikes: „A existat o presiune mare pe noi, ca organizatori”

Paul Olar (Sfântu Gheorghe)

Paul Olar (Sfântu Gheorghe)
15.03.2015

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe este noua câștigătoare a Cupei României la baschet feminin. Gruparea din județul Covasna a trecut în finală de CSU Alba Iulia, scor 61-54.

Prezent la conferința de presă, Zoran Mikes se bucură de rezultatul obținut. Tehnicianul remarcă, totodată, felul cum s-au descurcat elevele sale cu misiunea de a fi gazdele turneului.

„În primul rând, trebuie să spun că sunt foarte fericit că am câștigat astăzi. Vreau să felicit Alba Iulia, pentru efortul depus. Referitor la momentul decisiv, cred că au contat accidentările, care fac parte din sport. Noi ne-am confruntat cu accidentarea Florinei Pașcalău și ne-a lipsit prezența ei. Trebuie să te adaptezi în câteva zile, iar toate formațiile s-au pregătit bine. Cu siguranță ne-am așteptat la o dispută dificilă și chiar am riscat să organizăm acest Final Four aici, la Sfântu Gheorghe. A existat o presiune mare pe noi, ca organizatori, însă fanii noștri s-au ridicat la nivelul așteptărilor, dovedind că sunt cei mai buni din întrecerea feminină. Nu a fost o presiune negativă, ci una pozitivă, care ne obliga să demonstrăm că suntem cele mai bune. Trebuie spun că ultimul nostru eșec a venit împotriva grupării din Alba Iuliei, deci fetele merită felicitate pentru felul cum s-au descurcat. Suntem mai motivați și vom aborda jocurile cu o atitudine excelentă.”

*Foto: Crow Security

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!