Stiri Cupa României Feminin

F4. Zoran Mikes: „Cred că am controlat jocul de la început și am jucat foarte bine”

Valentin Todea, Bogdan Isailă

Valentin Todea, Bogdan Isailă
06.02.2016

Formația din Sfântu Gheorghe a trecut în prima semifinală de la Brașov de CSU Alba Iulia cu scorul de 65-45. După această partidă, antrenorul învingătoarelor, Zoran Mikes, a declarat următoarele:

Meciul a fost dificil, în ciuda scorului înregistrat. Cred că am controlat jocul de la început și am jucat foarte bine, în special pe faza defensivă, cu excepția unor mici greșeli. În mare parte cred că am respectat planul nostru de joc, în principal am executat ceea ce am discutat înaintea partidei. Pe faza ofensivă cred că putem juca mai bine decât astăzi, sper să aruncăm mai mult.

Per total sunt satisfăcut, ca antrenor întotdeauna văd ceva ce am putea face mai bine dar sunt fericit că ne-am calificat în finală. Nu vreau să speculez în privința adversarului de mâine, cine câștigă va fi oponentul nostru și vom fi pregătiți.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!