Stiri Cupa României Feminin

F4. Zoran Mikes: „Merităm să ducem la bun sfârșit această misiune”

Paul Olar

Paul Olar
13.03.2015

ACS Sepsi SIC se luptă pentru un loc în finala Cupei României cu Univ. Vasile Goldiș ICIM Arad. Confruntarea va avea loc la Sala Sporturilor „Kati Szabo”, urmând a fi transmisă în direct de către Dolce Sport.

Într-o declarație acordată site-ului covasnamedia.ro, Zoran Mikes a făcut o trecere în revistă a parcursului izbutit de formația sa. Tehnicianul afirmă faptul că fetele sale merită trofeul, însă momentan se concentrează doar la semifinale.

„Sper că suntem bine pregătiți. Final Four-ul este o competiție specială, pentru că echipa trebuie pregătită să joace două partide în două zile. Asta din punct de vedere al condiției fizice, pentru că practic echipa se pregătește doar pentru meciul din semifinală. Pe tot parcursul sezonului am mers pas cu pas, meci de meci, și ne dorim să continuăm acest lucru. Până acum ne-am făcut treaba bine în Cupă, în prima rundă am eliminat Târgoviște, apoi în faza secundă Timișoara, și cred că merităm să ducem la bun sfârșit această misiune. În semifinală jucăm cu o echipă foarte bună, dar vrem să mergem mai departe, așadar trebuie să privim jocul din semifinală ca pe un nou pas în vederea obținerii trofeului.”

*Foto: Botond Codra

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii