Stiri Cupa României Feminin

F8 F. Andreea Olah: „Am crezut că avantajul este de partea noastră în acest meci”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
08.02.2017

CSM Satu Mare a pierdut confruntarea cu CSM Târgoviște din sferturile de finală ale Cupei României, scor final 60-72, și părăsește Final Eight-ul de la Sfântu Gheorghe. 

Andrea Olah, sportiva din lotul formației CSM Satu Mare, a spus la finalul partidei câteva cuvinte despre jocul în sine, terminând prin a felicita echipa adversă pentru victoria obținută. 

„În situația de față nu mai sunt foarte multe de spus, rezultatul vorbește de la sine. Am sperat într-o victorie, am crezut că avantajul este de partea noastră în acest meci. Am avut o mică presimțire că va fi bine, dar, din păcate, am avut și accidentarea Flaviei Ferenczi care nu a putut să mai continue, lucru care a contat de asemenea. Am obosit, am avut o bancă scurtă și nu ne-au ieșit câteva din aruncările importante. Acum tot ce pot să mai fac e să felicit echipa adversă pentru victorie”, a declarat jucătoarea pregătită de Jose Araujo. 

Andrea Olah a fost titulară, iar în cele 32 de minute petrecute pe parchet și-a trecut în cont 11 puncte și o recuperare, având 8 unități în dreptul eficienței. Jucătoarea a avut procentaje de 50% (1/2) de la 2 puncte, respectiv 50% (3/6) de la 3 puncte. 

*Foto: Gyurkó-Henning Balázs (Crow Security)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!