Stiri Cupa României Feminin

F8 F. Annemarie Gödri-Părău: „Ne bucurăm nespus de mult că putem juca în faţa fanilor noştri”

Paul Olar

Paul Olar
07.02.2017

ACS Sepsi SIC s-a abonat la trofee în ultimii ani. Formaţia din judeţul Covasna a făcut în sezonul trecut eventul, iar în 2015 a pus mâna pe Cupa României. Acum, baschetbalistele lui Zoran Mikes pot să reîmbogăţească vitrina clubului, odată cu turneul ce uneşte în centrul ţării nu mai puţin de 8 grupări.

Pentru a afla cum se simt campioanele en-titre, Total Baschet a luat legătura cu Annemare Gödri-Părău. Experimentatul fundaş are cuvinte de laudă la adresa Universităţii Cluj-Napoca şi ţine să le transmită un mesaj cald suporterilor Sepsi SIC.

Anne, cum vă simţiţi înainte de turneul final al Cupei României?

Ne simţim foarte bine înainte de Final 8. Suntem pregătite şi aşteptăm cu nerăbdare să înceapă turneul.

Ce înseamnă pentru voi faptul că veţi avea din nou turneul la Sfântu Gheorghe?

Noi ne bucurăm nespus de mult că putem juca în faţa fanilor noştri. Ne dorim să nu îi dezamăgim şi sperăm că vom face cele mai bune meciuri de până acum la acest turneu. Profit de această ocaţie pentru a le mulţumi fanilor. Ei sunt alături de noi în orice circumstanţe, îi apreciem şi îi iubim foarte mult.

Aţi câştigat ultimele două Cupe ale României şi dominaţi campionatul până acum. Putem spune că porniţi cu prima şansă?

Nu pornim cu prima şansă, toate echipele au şanse egale, chiar dacă noi am câştigat ultimele două cupe. Noi încercăm să tratăm cu seriozitate fiecare echipă şi fiecare meci în parte.

Ce părere ai despre confruntarea de miercuri cu Universitatea Cluj-Napoca?

Meciul cu Universitatea Cluj-Napoca este foarte important, va fi chiar primul meci. Au o echipă solidă, cu jucătoare cu experienţă.

*Foto: Mircea Roşca/sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!